Следвайте ни

Лекар до последен дъх! Поклон пред доктор Борислав Иванов

viber icon

Лекарският съюз се поклони пред медика доктор Борислав Иванов от Видин, който почина от COVID-19. Дори на 77 години е на първа линия в Неврологичното отделение в болницата, което от години е под заплахата от затваряне поради липса на кадри.

"Лекарят така работи - докато може, докато диша", казва доктор Борислав Иванов през януари при поредното напускане на негови колеги в Неврологията.

Уви, издъхна от заразата. На 77 години, с куп придружаващи заболявания - диабет, болно сърце, хипертония. Той не се уплаши! Не се покри при задаващата се епидемия.

"С дълбока скръб посрещнахме новината за смъртта на д-р Борислав Иванов, който на 77 години се връща на работа, когато болницата във Видин остава без лекари, непосредствено преди настъпването на епидемията. 

Изгубихме трети колега в битката с COVID-19.

Д-р Иванов ни напусна, но с достойнство се бори на първа линия и изпълняваше своя професионален и морален дълг.

Поклон пред неговата всеотдайност и смелост. Светла му памет!",   е публикувано на сайта на БЛС. 

ПОКЛОН И ОТ ЕКИПА НА "МАРИЦА" ПРЕД ПАМЕТТА НА ЕДИН ДОСТОЕН БЪЛГАРСКИ ЛЕКАР! 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Лекар от Видин

Лекар от Видин

03.06.2020 | 18:48

Виновни са т.н. "генерал'" Голократунов,Киро Пенсионера и Боко Тиквата, които не си мръднаха пръста да решат кадровия проблем на Видинската болница! Инсултите от Видин да се лекуват в Лом?! Половината умряха по пътя!!я!! Срам и позор!!

Отговори
3 0
Лекар от Видин

Лекар от Видин

03.06.2020 | 18:41

Тия отвратителни лицемери от т.н. " лекарски съюз" начело с онбашията Маджаров ,да се скрият!! Да продължават да си пълнят гушите със ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ членски внос от хилядите лекари!! КЪДЕ СА ПАРИТЕ??

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?