Следвайте ни

Легендарен учител: Ваксинирайте първо възрастните, за да предпазите младите

viber icon

Легендарният учител инж. Георги Георгиев от Пловдив, преподавал навремето в Техникума по механотехника и бивш директор на училище "Антон Иванов", се свърза с редакцията на "Марица", за да даде сво​ето предложение за предстоящата имунизация срещу COVID-19.

"Въпросът с ваксинирането срещу COVID-19 ме вълнува. С един колега учител го обсъждахме и стигнахме до заключението, че трябва най-напред  да поставят ваксините на нас, възрастните хораq както сториха това във Великобритания, където първо имунизираха жена на 92 години. Аз пък съм на 83 години. Нека ние, възрастните хора, да изпитаме чрез нашия организъм колко е ефективна ваксината и ако има проблеми с нея, да бъдат отстранени. Ето, пускат се всякакви информации, че нейната трайност щяла да бъде една, две до четири години. Надявам се всичко да е наред с ваксината и да предпази колкото се може повече хора. Ако обаче има несполука, нека ние най-напред, възрастните, да си понесем последствията за нашето здраве, отколкото, например, моят правнук, който е само на девет години", аргументира се инж. Георги Георгиев.

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Даа

Даа

11.12.2020 | 11:07

Г-н Георгиев, респект. Това е начин на мислене и действия в разумния свят. В територията на мутрите логичната мисъл не се толерира. Бъдете здрав.

Отговори
12 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?