Следвайте ни

„Купи и дари в условия на пандемия“ раздаде над един тон храна

viber icon

С над един тон раздадена храна приключи кампанията „Купи и дари в условия на пандемия“. В нея пловдивски клубове се обединиха, за да помогнат на семейства, загубили работата и доходите си заради икономическата криза, която настъпи от COVID - 19. 

Кампанията продължи в рамките на един месец. Включени бяха 40 семейства, а общата сума достигна 3000 лв. Голяма заслуга за това, че толкова семейства бяха зарадвани в трудния за тях момент имат и много частни лица, които съдействаха за закупуването на пакети с храна, дарявайки общо над 1200 лв. Пакетите включват трайна храна и стоки от първа необходимост, нужни за всеки бит.

      

„Кампанията “Купи и дари в условия на пандемия” потвърди очакванията ми, че доброто е заразно. Изключително сме благодарни на всички дарители, които се включиха в нея и оставиха своята лепта в добрата кауза. Очаквайте съвсем скоро нашия нов проект, с който ще се опитаме отново да допринесем за общността, в която е позициониран нашия клуб!“, сподели вицепрезидентът на Интеракт клуб Пловдив – Филипопол Георги Грозев.

Инициативата се организира от Интеракт клуб Пловдив - Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив - Филипопол, Инър Уийл клуб Пловдив и Доброволно формирование Пловдив 112, които съумяха да пригодят традиционното „Купи и дари“ към извънредната обстановка. 

 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?