Следвайте ни

Коронавирусът превзе Община Пловдив! Двама зам.-кметове заразени

viber icon

Заместник-кметът по строителство Пламен Райчев е с положителен тест на коронавирус, който беше установен днес. Райчев е в болничен.

С COVID-19 е и зам.-кметът по финанси Величко Родопски, съобщиха от Oбщина Пловдив.

Величко Родопски

Във връзка с установения положителен PCR тест на кмета Здравко Димитров в Община Пловдив бяха направени изследвания на контактните с него лица от екипа.  Зам.-кметът Анести Тимчев също продължава да е под карантина.

Здравко Димитров остава в болница под наблюдение, но се чувства по-добре и не спира да работи и да държи връзка с екипа. Изписан е шефът на дирекцията по здравеопазване в общината д-р Калин Калинов, който се е лекувал в болница. 

Неотложните служебни ангажименти на четиримата са поети от останалите заместници и работата на администрацията не е блокирана. Предприети са всички необходими мерки за превенция и дезинфекция.
 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

mano

mano

03.11.2020 | 04:42

Google непрекъснато плаща от $ 27485 до $ 29658, за да направи снимка в мрежата от вкъщи. Присъединих се към това действие преди 2 месеца и спечелих $ 31547 през първия месец от това действие. Мога да кажа, че животът ми се подобри напълно! Погледнете го какво правя .===>>>www.Selfmax5.com

Отговори
1 0
Горкият пловдив

Горкият пловдив

02.11.2020 | 22:08

А, бе вярно ли, че изгонили 40 годишна старша сестра от Окръжна, че да сложат 70годишната майка на областната Оправителка. Мале, каква гнусотия, вного е алчна тая здравка. Няма ли кой да провери тея и кафе автоматите със скъсани жици.

Отговори
4 0
Трафик

Трафик

02.11.2020 | 22:01

Абе те са девет... Голям праз, че трима са болни...!!! Аз се чудих защо на 9 сопола ще плащаме заплати!?! А те имали предвид, че иде ковид???!! Могат даже да станат 20....

Отговори
4 2
Пепко

Пепко

02.11.2020 | 21:18

Доста хора са болни в Общината, но тъй като политиката им е да тества малко по малко, а не всички наведнъж,защото иначе ще трябва да затворят Общината, ще има да се влачат още месец-два болните там. Пълен абсуед, както цялата им политика.

Отговори
4 4
Азъъъ

Азъъъ

02.11.2020 | 21:17

Не спазват мерките това е !

Отговори
4 2
Ни съ цълувайте и бройте пари

Ни съ цълувайте и бройте пари

02.11.2020 | 19:57

Амчи по цял ден съ цалуват в общината пък и не само съ цълуват ами и други срамни работи правят Броят пари ут рушвете А по парите знаино е най много е животеца на куроната А вижте ко стаа

Отговори
6 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?