Следвайте ни

Коронавирус погуби софийски лекар само за седмица

viber icon

Още един лекар почина от коронавирус у нас. Става въпрос за доктор Юлиян Стамов от Центъра за спешна медицинска помощ в София. Жертвата е едва на 42 години, заразил се по време на сърдечен масаж на заразен.

От Националната асоциация на СМП изказаха съболезнования на близките.

"Поклон пред д-р Юлиян Стамов, дългогодишен спешен медик. Ще ми липсва професионализма ти и срещите ни в спешното", написаха колегите на починалия специалист.

„Сърцето ми е разкъсано от болка! Случи се! След реанимация на тежко болен пациент от Ковид преди седмица, толкова бързо загина! Загубихме - Теб и твоето добро сърце!“, написа неговата колежка Венета Комитска.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Недоволната

Недоволната

04.07.2020 | 02:47

За всякакви идиоти се правят ТВ предавания, филми, клипове, реклами - Криско Дриско, Гери Никол, плеймейтки, кралици на красотата, кулинарни шефове, чалга певци и какви ли още не родни "звезди". Но не и за достойните хора, от които разглезената ни младеж може да се поучи, да вземе пример, да вникне в понятия като жертвеготовност., чест, достойнство...Да, тези думи са празни за някои, смешни за друти, изтъркани и старинни за трети. Скоро ще забравим за този млад човек - няма да има и паметник. А всъщност това е герой, който би трябвало да знае всяко българско дете след време. Ами има толкова предавания по големите ТВ канали за разни звезди, поканете неговите близки да разкажат за него - искаме да знаем повече за стойностните хора на България!!!

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?