Следвайте ни

Колко души стигна заразата в Пловдив? Отговаря проф. Витанов

viber icon

Картата с 14-дневната заболеваемост на 100 хиляди души население в страната към днешна дата! Какво показва в Бургас броят е 922 на 100 хил. население, във Варна – 661, в София – 876, а в Пловдив – 452, което е леко успокояващо за пловдивчани, но не съвсем.

10 болни от коронавирус у нас заразяват нови 11 души. Причината е новият британски по-заразен вариант на вируса. Това пресметна за bTV математикът на щаба проф. Николай Витанов.

Предишният пик на репродуктивното число беше в края на октомври, когато десет болни заразяваха 19 души. Прогнозата е в следващите дни коефициентът да продължи да се покачва и да се доближи до тази стойност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Къса връзка Бум Бушон

Къса връзка Бум Бушон

22.03.2021 | 22:47

Еий сега ако не разбрахте кой ви заразява по дукумент Моля запознайте се Професор Витанов Та га псувате да знаете кого псувате Вие не сте го виждали никога НАЛИ Той за първи път излиза на медийната сцена Той е човека сянка Фантомас някъкав си Ту се появи Ту изчезне Като доставките на ваксините Не забелязвате ли взаймовръзката Професора изчезва Ковида изчезва Професора се появява и Ковида след него Също като в ТеКеЗеСето сееш после жънеш Само че Професора жъне пари Това ви го казвам под секрет Никой друг да не знае освен вий Де

Отговори
1 5
Лекар

Лекар

23.03.2021 | 09:54

Вашето изказване е малко мозък= много глупост.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?