Следвайте ни

Карантинират спешно министри и американски дипломати заради премиера

Доцент Ангел Кунчев също е изолиран след контакти с Борисов

viber icon

Министри, доцент Ангел Кунчев и членове на американската делегация, които гостуваха на премиера Бойко Борисов, са  поставени спешно в карантина. Това става ясно от съобщение на столичното РЗИ.

"Премиерът е уведомил Столична регионална здравна инспекция и в момента е в ход епидемиологично проучване.

Премиерът също е уведомил чрез американското посолство и представителите на американската делегация, които бяха на посещение в България и имаха среща с него в петък.

Като контактни лица той посочи още министъра на енергетиката Теменужка Петкова, министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Росен Желязков, заместник-министъра на външните работи Георг Георгиев, министъра на здравеопазването проф. Костадин Ангелов, главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, Деница Желева -началник на Политически кабинет на министър-председателя и Севдалина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ.

Припомняме, че министър-председателят бе контактен на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който от 23 октомври е с положителен тест за COVID-19.

Всички лица контактували с премиера Бойко Борисов през последните дни, ще бъдат поставени под карантина, съгласно заповедта на здравния министър", съобщиха от РЗИ.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ковидчо:

Ковидчо:

25.10.2020 | 17:05

Чакаме корифея на ГЕРБерастката простотия - "Нали", спешно да се произнесе по въпроса... ако вече не се е споминал от тревога по вожда си?!

Отговори
5 7
Цветомира Димитрова

Цветомира Димитрова

25.10.2020 | 19:18

Хвърляйки бегъл поглед на коментарите и на двама ви, виждам, че точно Вие защитавате тезата, че няма вирус и носенето на маски и налагането на ограничения е безсмислено. Дори нещо повече, вашите коментари са глуповати и нагли до безочие.

Отговори
3 2
Ковидчо:

Ковидчо:

25.10.2020 | 22:12

Не думайте, драга! Я хвърлете още един поглед на коментарите ми, но този път се постарайте да вникнете и между редовете... стига да можете естествено?!

Отговори
0 2
Нали

Нали

26.10.2020 | 00:35

А бе глупaк, ся жената ли ти е виновна, че си едно миризливо червено дeремо, пръскащо миризливи коментари? Че и между редовете да четяла, че и да вниквала в простотиите ти! Ходи си на село да биеш чeкии в кенефa на двора!

Отговори
2 1
Ковидчо:

Ковидчо:

26.10.2020 | 09:43

Благодаря за предложението, ще се възползвам максимално! А пък ако знаеш какъв майстор на чикиите съм - свят ще ти се завие... и се пише дерьмо.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?