Следвайте ни

Къде се мре най-яко? Пловдив е далеч от злокобния топ ГРАФИКИ

Монтана води негативната класация за годината, Смолян е първи за последните седмици

viber icon

Къде се мре най-яко от COVID-19 у нас? Проучване на Тихомир Безлов за "24 часа" показа интересни данни.

Графиките показват два периода. Първата е от 1 ноември до 16 декември,  когато започнаха да падат черен рекорд след рекорд. Втората е от началото на пандемията у нас, когато беше открит първи заразен.

Монтана е с най-висок починали от старта на ковид кризата със 113,4 починали на 100 000 души население. Следват Русе и Разград.

Пловдив е на 19-о място с 60,7 починали на 100 000 население. Но все пак е над средното за страната при 28 области. Най-добре са Кърджали, Благоевград и София-град.

Пловдив е на подобна позиция - 20-о място, и при брой починали от 1 ноември до 16 декември. Там цифрата е 81,9 починали на 100 000 население. Този път Пловдив е по-добре от средното за страната.

Най--добре е София-град с 51,6 починали на 100 000 население, следван от Кърджали и Стара Загора.

Най-зле обаче е Смолян със 160,3 починали с коронавирус на 100 000 население. Втори е Монтана, явно има проблеми в тази област. 

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Трансхуманизми

Трансхуманизми

18.12.2020 | 07:16

Българинът има свой културен код, и не заприличва други като става папагал. По доброто усвоява но не се обезличава. Животът не свършва с кончината ти, след теб са деца и внуци и искаш за тях справедлив живот в етическите норми. Представки инфо, когнито, социо подменят българската душевност, не я обогатяват. Инфо с потоп информация произвежда неистини и илюзии, губи смислите. Когнито е мислене в политкоректните окови на мисълта, Социо е общуване, поведение в социума, възпитание в уважение към другия до тебе. С рецептурно образование, с чужди кодове себе си изгубваш и сам преставаш да се уважаваш. И щом вестника е обществено значим, с примера го защитава щом България милее

Отговори
1 1
Нормален Юда Как да стане

Нормален Юда Как да стане

18.12.2020 | 05:27

Те еврейте себе си не обичат пък да обичат някаква си България Те са номадски народ Ако някой ми каже държава по света където няма поне един евреин Във всяка една държава по света се държат по един и същи начин Нагли Безпардонни Лакоми Мързеливи Подли Юди Притежават всички отрицателни черти който не би трябвало да носи в себе си един нормален човек Всуе са призивите ви за нормалност в тази медия а и изобщо в медийте Ковид водевила е преди всичко медиен зад който се крият огромни икономически интереси

Отговори
1 2
Anna

Anna

18.12.2020 | 02:44

Диетите са миналия век! За да отслабнете, вече не е нужно да се изтощавате с диети. Четох за една нова и здравословна загуба на тегло, тук - https://bit.ly/ketodibg Опитах толкова много неща, всички диети, фитнес, е, можех да отслабна с 2 кг, а с този инструмент можех да отслабна с 15 кг за един месец. Чувствам се прекрасно! Съветвам всички!

Отговори
0 3
Марица са ДЕБИЛИ

Марица са ДЕБИЛИ

18.12.2020 | 00:58

Това не е игра,не е и само статискика. Манипулатори.

Отговори
3 1
Етика

Етика

17.12.2020 | 23:11

287 българи са предали Богу дух на 17 декември.195 души от тях, според статистиците са ни напуснали от това, което е „модно пандемично. Да, но 287 души е традиционна траурна цифра и за април, май, …ноември и декември тази година. От етичното ви заглавие струи менталност ефективни мениджери, максимализират печалбата с минимализиране разходите, а в бизнеса най мното разходи носи Човека. Навярно обичате и България ако ви повярват

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?