Следвайте ни

Извънредно! Гърция вдига мерките за всички ваксинирани

viber icon

Великобритания готви спешно издаването на ваксинни паспорти на своите граждани заради предстоящия летен сезон. Новината е на "Таймс", което означава гаранция от над 99 процента и "Марица" неслучайно я превежда.

Източник от Форин Офис (Външно министерство) е заявил пред медията, че тече трескава подготовка, тъй като се очаква Гърция да отмени всички ограничения и изисквания за туристи, които са имунизирани. В работата са впрегнати няколко министерства.

Очаква се примера на Гърция да бъде последван и от други туристически дестинации, любими на британците. Подобни действия се смятат от мнозина за ограничаване на правата, но за властите в някои страни здравето е далеч по-важно. Можем да ги разберем.

 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Юлия

Юлия

06.02.2021 | 13:53

Аз искам да се ваксинирам, но не знам кога ще стане. Беше ясно, че сега противниците вият, но лятото няма да можем да се вредим от тях. Приоритетно ще ваксинират членовете на избирателни комисии. Почнаха да предявяват претенции туроператори, кръчмари, хотелиери. Те били много важни. Страхувам се, че ваксинацията ще протече по натурален български обичай- който свари. А аз съм на 65 години и диабетичка.

Отговори
2 0
Граматиков

Граматиков

06.02.2021 | 06:32

Извънредна новина! Някой си, незнайно кой, казал нещо си, което може би ще се случи?!

Отговори
4 0
-10

-10

05.02.2021 | 23:36

Верно ли, Йолчев, можеш да ги рабереш? Трябва ли да се ваксинирам, примерно, ако съм прекарал Ковид? Туй как го разбираш?

Отговори
5 1
Не си ти

Не си ти

06.02.2021 | 09:25

който определя какво трябва и какво не трябва! Дървените философи ще си стоят вкъщи и ще си дрънкат! Ваксинираните ще пътешестваме! И колко пъти трябва да се обяснява, че кара-некарал, след 6-тия месец НЯМА АТ!!!!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?