Следвайте ни

Италианска пицария с подарък за медицинските сестри

viber icon

Пицария в Италия направи мил жест към медицински сестри, като не прие да платят поръчката си.

Сестрите са си поръчали четири пици, докато са били на смяна в болница, но когато са получили доставката си на касовата бележка пишело: „Подарък! Мислим за Вас, Вие сте в сърцата ни. Благодарим за всички усилия, които полагате“.

Италия е под карантина от седмици. Хората не могат да напускат домовете си, заради върлуващия коронавирус, освен за запасяване с хранителни и битови продукти, затова доставките по домовете и онлайн пазаруването нарасна.

Карантината накара доста жители да са креативни, за да се развлекат от лошите емоции. Някои от тях пеят по терасите, а DJ COCUZZA от Палермо дори направи дискотека на терасата си за всичките си съседи. Този вид музикален подарък развесели поне за малко жителите, които затанцуваха по балконите си.

Междувременно в България всяка вечер хората ще излизат по терасите си, за да ръкопляскат в подкрепа на лекарите и здравните служители, които се грижат за здравето им.

 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?