Следвайте ни

Ирина Тенчева: Ковид е влакче на ужасите

viber icon

Вече съобщихме, прочутият продуцент Иван Христов и съпругата му Ирина Тенчева се оказаха по спешност в болница след заразяване с COVID-19. Красивата дама призна, че двамата не успели да се преборят с вируса в домашни условия и заради усложнения им се наложило да постъпят в болница.

Ето кавви разкрития направи Ириана във фейсбук: 

Благодаря за загрижеността на всички приятели, близки и онлайн познати, които са мислили за нас през изминалите дни, но на които нямаше как да отговоря.

За жалост влязохме в статистиката на усложненията от ковид след 7 ден от теста. Не ни помогна нито огромното ми желание да премина през вируса с повече оптимизъм и холистични подходи, нито типично мъжкото решение на Иван да го неглижира. Помогнаха ни лекарите и екипите им, за които когато събера мислите си ще споделя повече, защото заслужават най-много доверие и благодарност!

Наложи се спешно болнично лечение.

Наложиха се решения и избори, пред които всеки ден се изправят десетки семейства с деца под карантина, които няма кой да гледа докато докторите спасяват теб.

Научих истории с фатален край за единия от родителите, поставени в сходна ситуация.

Научих какво великолепно поколение млади лекари ще поемат грижите за хората в България и колко важно е да бъдат задържани тук!

Потвърдих убеждението си от първо лице, че ковид не е “грипче", а абсолютно непредвидимо “влакче" ( понякога на ужасите), с чийто маршрут никой лекар и пациент не разполага.

Чувствам се променена от боледуването и колкото и голям фен да съм на идеята за живия постоянно променящ ни живот, надявам се точно тази Ирина, която съм днес да не остане задълго. Надявам се скоро да изчистим вируса от телата си. Последиците върху здравето и физическият ни тонус тепърва ще заличаваме с времето и с допълнителна здравна грижа и режим.

Занижените нива на ентусиазъм, оптимизъм и радост от нормалния ни живот - към тяхното възстановяване пътят също няма да е кратък и се надявам именно в тази посока да бъда полезна на приятелите, с които споделяме това виртуално пространство тук.

Толкова бързо “обръщане на мисловния хастар" - не съм очаквала. Ще пиша подробно, обещавам, защото се оказва, че много хора неглижират точно този момент - с намирането на себе си “преди вируса".

Благодарност и обич за вас".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Пхахахахха

Пхахахахха

11.04.2021 | 20:59

"Прочутият продуцент..." Мухахахаххаха

Отговори
7 0
Уруспия

Уруспия

11.04.2021 | 20:47

А га ти го навръ в устата чифутска шъ скачащ от радост МА

Отговори
2 2
Kanar

Kanar

11.04.2021 | 20:21

Taq kva usta ima. Pfff dobre che Ivan q vze.

Отговори
2 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?