Следвайте ни

Глобиха болница заради топ модел, отнесе го и любимото АГ на звездите

viber icon

Две глоби наложи Министерство на здравеопазването заради нарушаване правилата на ваксиниране. Отнесоха го прочути столични болници.

Едната е "Сердика", от която тръгна скандалът с ваксинирането на топ моделът Гери Дончева. Красавицата, която позира разголена, се пусна LIVE как поема дозата на "Пфайзер" и възмути хиляди българи.

Гери се защити, че работи в болницата.  На сайта на заведението моделът е представен като PR. Дончева допълни, че е и координатор при работа с пациенти, каквото и да означава.

Директорът на болницата допълни, че секси служителката има право на ваксина, тъй като работи с посетители, а и няма ясна формулировка какво е първа линия. Гениално!

Втората глобена болница е "Свети Лазар". Там се намира любимата АГ клиника на софийския елит. В сградата до Зоопарка се появиха децата на Димитър Бербатов, още куп футболисти, милионери и звезди. Засега не е ясно какво са прегрешили с ваксините в "Свети Лазар".

Ето официалното съобщение от ведомството на министър Ангелов: 

След проверка на Столичната регионална здравна инспекция са съставени актове за установяване на административно нарушение на управителите на Многопрофилна болница за активно лечение „Сердика“ ЕООД и Специализирана болница за активно лечение „Свети Лазар” ООД.

Актовете са на основание чл. 5, ал. 2 от Наредба № 15 от 2005 г. за имунизациите в Република България и т. 4 от Заповед № РД-01-726/23.12.2020 г. на министъра на здравеопазването. Според нея имунизационната кампания трябва да започне приоритетно, като обхваща лица от целевите групи, определени с фази I-V на Националния план за ваксиниране срещу COVID-19 в Република България.

За нарушението, съгласно чл. 229, ал. 3 от Закона за здравето, ще се наложи имуществена санкция в размер от 500 до 2000 лв".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

4345

4345

19.01.2021 | 09:03

Най-различни видове реклама на ваксината им.Така или иначе,желаещи няма.

Отговори
3 3
КУКУ

КУКУ

19.01.2021 | 13:16

Доколкото знам броят на записаните желаещи за ваксиниране в момента е по-голям от броя на наличните ваксини в България и постоянно расте. Това няма да ви спре да си пишете тъпотиите, но не е лошо малко да ги проверявате нещата.

Отговори
0 0
Tatyana

Tatyana

18.01.2021 | 22:17

Da be' pandemia 'dasi prodzvat bokluzite'i di sa vse po bogati'z Drugo da umirag ot glad.Ste idem dx giveem u vas .Nestastnizi.

Отговори
3 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай