Следвайте ни

Гал Сасон посочи с точност края на COVID-19 в България

viber icon

Световноизвестния астролог Гал Сасон даде своята прогноза за края на епидемията в България в "На кафе" по Нова тв.

Той е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в Европа, САЩ и Близкия изток. Астрологът припомни, че е прогнозирал за такава епидемия в своите книги, а причината е събирането на Плутон и Сатурн - две могъщи планети, които причиняват катаклизми на всеки 38 години.

Предишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидемията от СПИН, имало е рецесия, а гладът в Африка е имал чудовищни размери.

Уви, двете планети отново се събират. В България обаче ситуацията ще бъде непредсказуема заради завръщането на Юпитер. Предстоящите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енергия, са 17 юли и 7 ноември. Тогава ще ползваме енергията на Юпитер.

Завръщането на Юпитер ще помогне на България и заради позицията си - първи дом. Това е домът на тялото, а планетата ще ни носи закрила.

Това означава, че епидемията ще премине през юли, но нейният решаващ момент ще бъде през април. По прогнозата на Гал Сасон 27 април ще е най-важната дата за епидемията от коронавирус в България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

ХаХа

ХаХа

25.03.2020 | 17:25

Абе аз да питам тия гадатели и ясновидци - къде бяхте преди няколко месеца и защо не предсказахте какво ни чака ?

Отговори
3 1
мама

мама

25.03.2020 | 16:16

Да!

Отговори
1 0
А, де!!!

А, де!!!

25.03.2020 | 14:28

Всичките тези нумеролози, астролози, врачки, гадателки и ясновидки да вземат да се скрият, щото, до един никой изобщо и не можа да предскаже нещо поне малко доближаващо се до пандемията с коронавируса!!!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?