Следвайте ни

Европа затяга мерките, вечерен час и пълна карантина въведоха в Гърция

viber icon

В редица европейски страни действат нови мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса.

Вместо очакваното бавно и постепенно премахване на ограничителните мерки гръцкото правителство изненадващо въведе пълна карантина до 11 януари, влизаща в сила в 6 ч. тази сутрин.

Вечерният час отново е от 21 ч. до 5 ч. Не се променя и протоколът за влизане в Гърция.

Вечерен час е в сила от вчера и в 15 департамента на Франция – от 18 ч. до 6 ч. сутринта живеещите там няма да могат да напускат домовете си, освен по здравословни и служебни причини, удостовери с декларация. Засега няма дата за край на ограниченията.

Италия реши да отложи за 18 януари отварянето на ски курортите си, което беше предвидено за 7 януари.

На граничните пунктове на Словения пък се извършват антигенни тестове на желаещите да влязат в страната. От днес се разрешава ски туризмът, но посетителите трябва да имат негативен тест за коронавирус.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

????

????

03.01.2021 | 20:54

Европа затяга мерките срещу вируса, дори Турция и други държави извън ЕС правят същото, само мутрата министър председател на България ги разпуска! Защо ли? Защото колкото по-зле за българите, толкова по-добре за мутрата. Ще яхне джипката и ще започне предизборното хвърляне на пари. Ще раздаде едни милиони на правилния електорат, за да си спасява кожата, а народа - той да мре!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?