Следвайте ни

Две паралелки в Руската под карантина заради COVID-19

viber icon

Две паралелки от Езикова гимназия "Иван Вазов", известна като Руската, са поставени под карантина заради заразени ученици с коронавирус. Това съобщиха от училищното ръководство. Ето обръщението му:

Уважаеми родители

В изпълнение на поетите към Вас ангажименти за предоставяне на актуална информация за епидемичната обстановка в училище Ви информирам, че на 19 и 20.10.2020 г. в училището ни бяха установени два случая на ученици с положителен резултат за COVID-19.  Учениците са от ХІ „и“ и ХІ „б“ клас и последно са били на училище съответно на 19 и 20.10.2020 г. По преценка на РЗИ-Пловдив паралелките се поставят под карантина до 30.10.2020 г.

Незабавно бе извършена предписаната в задължителните здравни протоколи дезинфекция на училищната сграда и спазваме всички допълнителните предписания на РЗИ.

В допълнение на горната информация Ви уверявам, че в Езикова гимназия „Иван Вазов“ – град Пловдив, са предприети и се спазват стриктно всички противоепидемични мерки, за да се осигури безопасна среда за провеждане на учебен процес.

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?