Следвайте ни

Домусчиев намери лекарство за 300 болни от COVID-19

viber icon

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е дарил 100 опаковки хлорохинов фосфат - медикамент, който помага при лечението на коронавируса. 

"Приятели, днес доставих 100 опаковки хлорохинов фосфат на ген. Мутафчийски. Те ще стигнат да бъдат излекувани 250-300 човека от коронавирус. Продължавам да търся още! Помагайте и вие с каквото можете на болниците! Болестта не е страшна, когато се вземат адекватни и навременни мерки!", написа Домусчиев на профила си във "Фейсбук".

Ген. Мутафчийски съобщи, че лекарството вече е получено и може да бъде използвано. То е закупено от Европа, не знам точно откъде, допълни генералът и благодари за дарението.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

irinka

21.03.2020 | 19:35

Лея, по начина на мислене Ви личи, че живеете в Европа, увличате се от йога, веганизъм, природна енергия, правата на малките дечица от Зимбабве да израснат с европейски ценности и възпитание под наставленията на Грета Тунберг. Т.е. мозъкът ви е достатъчно омекнал за да запечата всичко това. НО, ЗАПЕЧАТАНА ГОСПОЖО, НЕ СЕ БЪРКАЙТЕ В ХАПЧЕТАТА И ИНТЕРЕСИТЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА ФАРМАЦЕВТИЧНА МАФИЯ, КОЯТО В МОМЕНТА ОТЧАЯНО СЕ НУЖДАЕ ОТ ДИСТРИБУТОРИ "ФИЛАНТРОПИ"!!! Не бива да си давате мнението по въпросите и на фармацевтиката, разбрахте ли или да броя до три?...Едно...

Отговори
0 1

Varnenecа

21.03.2020 | 19:17

Иринке , да знаеш само колко си тъпа ! Въпроса е да живееш или не ! ....Да не използвам нещо по нецензурно.

Отговори
1 1

Лея

21.03.2020 | 19:14

Иринке,ходи си пий хапчетата....веднага! Откъде черпиш тази информация, която никой друг в държавата няма,а и да има, явно не му дреме, според твойте писания...Аман от кукавици! Прекрасен жест на един човек, който, за разлика от много други заможни хора като него, влага доста средства за развитие не само на родния си град,но и както в този случай-помага и като цяло! Защото тази изнемогваща и изтощена държава ще се нуждае от всякаква помощ от тоя род, просто още не знаем какво ни чака!

Отговори
2 0

irinka

21.03.2020 | 18:45

Лекарството от Европа може да е произведено на пазара в Ухан. Безобразие!!!

Отговори
0 8

irinka

21.03.2020 | 18:40

Ген. Мутафчийски надмина нивото си на некомпетентност. Боже Господи, този може да умори целия български генетичен материал със закупени незнайно откъде "лекарства" . Да не се окаже че произхода им е не е от Европа, а от пазара в Ухан???!!! Четох в интернет че там вече ги пробвали и върху прилепите. БЕЗОБРАЗИЕ!!!.

Отговори
2 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?