Следвайте ни

Доц. Мангъров с изумление: Досега не са били затваряни здрави хора

viber icon

Това, което се случи около коронавируса е някаква нова медицина, нова епидемиология. Досега никога в историята на човечеството не са били затваряни здрави хора. 

Да не мислите, че светът започва от нас!? Пиенето на чайче е свързано с лечението на конкретни болни. Но когато става дума за един такъв епидемичен процес, за да може той да се контролира, ние трябва да действаме нормално, както се е действало до сега. Т.е. хората, които са болни, да си останат вкъщи.

Които са много болни, да се хоспитализират. Всички останали да живеят свободно. Тези, които са най-застрашени, да се пазят и да бъдат пазени. 

Това коментира в ефира на БНТ 1 д-р Атанас Мангъров.

Възрастните хора не би трябвало да се возят на автобусите от единия край на София до другия и обратно, за да си налеят минерална вода. Но това, което се случва до сега, никога не е било практикувано в миналото, посочи той.

Коментари (3)

Ужас

Ужас

06.03.2021 | 09:40

Мангърка,ти си е.бати д.ебила! Ти не си никакъв лекар! От теб и политик няма да стане.

Отговори
1 3
Прав си Мангъров

Прав си Мангъров

06.03.2021 | 08:58

Но КовидДебилите не могат да разберат. А Смъртниците от НОЩ допълнително ги плашат.

Отговори
3 5
Фен

Фен

06.03.2021 | 08:42

Основното нещо което ще ни предпази е именно да се пазим и да бъдат пазени другите. Това не можаха да разберат опонентите на доцент Мангъров.А за това е нужно високо съзнание и здравна култура.

Отговори
6 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?