Следвайте ни

Доц. Кунчев обяснява на даскалите в Бояджик що е това ваксина НА ЖИВО

viber icon

Бойко Борисов нареди и заповедта е изпълнена на момента.  Зам.-министърът на образованието и науката Таня Михайлова и главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев днес са на посещение в с. Бояджик, Ямболско.

Там те разговарят с учителите от местното училище, които декларираха намерението си да не се ваксинират. На работната среща присъстват и педагози от съседните села Скалица и Роза

В училището в село Бояджик има 25 учители и нито един от тях не е пожелал да се ваксинира. Премиерът Бойко Борисов разпореди на експерти да отидат на място и да разяснят ползите от ваксините.

В началото на срещата доц. Ангел Кунчев напомни на присъстващите, че изборът дали да се ваксинират е личен. Той призна, че осъзнава, че ограничителните мерки са омръзнали на хората, но това е начинът за овладяване на заразата.

Той призова всички, които се интересуват от информация за ваксините, да се обърнат към медицинските специалисти.

"Европа реши да действа като едно пространство, а не като отделни държави, и да налее огромни средства в компании, които се заеха да правят ваксини. Парите бяха предварително дадени, за да могат компаниите да работят бързо", обясни доц. Кунчев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай