Следвайте ни

"Джонс Хопкинс": България е първа в Европа и втора в света по смъртност от COVID-19

viber icon

България е на първо място в Европа и на второ в света по смъртност от COVID-19 сред заразените. Това сочат данните на университета "Джонс Хопкинс".

Данните показват процента на починали от официално регистрираните заразени от началото на пандемията, съобщи Би Ти Ви.

Според статистиката 9% от хората с COVID-19 в Мексико умират, а второ място в света по този критерий е България с 4% починали от заразените.

От европейските страни България оглавява печалната класация за процент починали от заразените с COVID-19.

Унгария, Италия, Великобритания и Германия също са сред страните с най-висок дял на фатален изход от заразата.

Когато се сравняват починалите на 100 000 население обаче, най-много жертви от началото на пандемията е дала Чехия, а България е на пето място със сходна статистика с Италия и Съединените щати.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Джоунз Хопкинз Пиниз КАКИНОТО Наааканото

Джоунз Хопкинз Пиниз КАКИНОТО Наааканото

23.03.2021 | 17:48

В моя официален регистър погледнах и видях КАКИНОТО че се си поооосрала Оня Джоунз нема кък да знае нещо си ако някой чифут мръсен нне му прошепнал Държавна тайна майна А ГРАО не само завежда новородени а и починали хора НО чети КАКИНОТО ...В ГРАО регистрират само смъртен акт ДИАГНОЗИ не КАКИНОТО Което ще рече Какиното наааканото че ти не четеш и си просто едно чифутско папагалче А друг е въпроса кой пише диагнозите Такава диагнозка мога да ти напиша че ум ще ти зайде ВЕЧЕ СИ УМРЯЛА

Отговори
0 0
Dii

Dii

23.03.2021 | 17:09

Този извод на Джон Хопкинс за какъв период от време се отнася? Или искате да кажете че от началото на пандемията най много са починали от България.

Отговори
1 1
джоунЗ хопкинз, какиното!

джоунЗ хопкинз, какиното!

23.03.2021 | 17:24

1.Преди да пишкаш = ЧЕТИ. 2."...от официално регистрираните заразени от началото на пандемията..." От НАЧАЛОТО досега 3.Школото не се казва Джон, а Джонз 4.Единствените достоВЕРНИ сведения ги крият като Държавна Тайна, а те са от Гражд. Регистър =ГРАО= за раждаемост/см. ОБЩО, тотал без "диагнози" и шикалкавене, по седмици за 2020 досега. Пък ние се сещаме колко са били сифилистиците . . .

Отговори
2 2
За ко иде реч

За ко иде реч

23.03.2021 | 16:28

Пък презастрояването продължава Едни момченца строят на зелено Рекламките им ни облъчват до червено А България изчезвала Интересно ми е едно аз ли съм глупака или те който инвестират на зелено като четат такива стъкмистики Ами нали пациентите им умират Кой ще живее в тези жилища Ето за туй хората казват На лъжата краката са къси А селския коч бачо Иван пък рекъл Аз на оная си работа ли да вярвам или на селския тъпан

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?