Следвайте ни

Д-р Симидчиев пред "Марица": Пожарът от COVID-19 е притеснителен

viber icon

Над 1800 заразени за ден от COVID-19 продължават да са притеснителна бройка. Това заяви специално за "Марица" в парламента днес д-р Симидчиев, депутат от ДБ. 

"Аз гледам на пандемията като на пожар. Той продължава да гори", продължи светилото и отговори на въпрос дали ще се успокои при под 100 заразени дневно на 100 000 население.

"Да, но при условие, че се правят повече тестове. Напълно е по силите ни да го постигнем. Те вече се продават и по аптеките", допълни д-р Симидчиев.
И нарече правилно решението за сертифициране на 16 производителя на тестове. "Разбира се, стига това да не води до вдигане на цените, до търговски удари. Така, както стана с ваксините.

Аз съм убеден, че цитираните тромбози са събития, които са щели да се случат с или без ваксината. Тя няма отношение. Тук всичко е търговска война", добави депутатът от ДБ.

 

 

 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Притеснения Симидчиев за Симидя

Притеснения Симидчиев за Симидя

29.04.2021 | 09:05

Симидчиев Найстина гледам те много си притиснен Толкова че даже и котката ми се притесни като те видя колко си притеснен А кучето ми скъса синджира и избяга пак по същата причина А кравите и уфцете и те спряха да дават мляко плод на твойте притеснения И аз самия вече съм много притеснен и не ми върви ракията значи

Отговори
3 0
Граматиков

Граматиков

29.04.2021 | 06:15

И аз съм твърдо убеден, че умрелите при Ковид, щяха да си умрат все някога със или без болестта. И как тя да не се рекламира от медиците, при условие, че прибраха над 1 млрд. само от заплати и няколко пъти по толкова от рушвети.

Отговори
2 4
Антивирусен гном

Антивирусен гном

29.04.2021 | 01:51

Аве Симидчиев. Едни манипулирани 4000 теста, затвориха Ухан. Китайците първи се усетиха и сега нещо заглъхна Нещото там. Какво ще кажеш? Между другото, един немски "вирусолог" ги пробута на чайниците. Кристиан Дорстен.....

Отговори
5 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?