Следвайте ни

Д-р Казанджиева пред "Марица": Направих си тест, след като съпругът ми вдигна температура

viber icon

Нямам оплаквания и симптоми, лекувам се вкъщи. Това сподели д-р Иглика Казанджиева пред  "Марица".

Тя е съветникът, който се оказа с положителен тест за Covid_19 от местния парламент в Пловдив.  Лекарката, която работи в детското отделение на Окръжна болница, потърсила помощ в четвъртък заради съпруга си. Тя го завела на преглед, след като той вдигнал температура. По-късно той се оказал положителен. 

"Първо моят бърз тест беше отрицателен и се успокоих, но поисках и на мен да ми направят PSR, след като съпругът ми се оказа положителен", разказа д-р Казанджиева. Тогава и нейният резултат излязъл положителен. 

 Тъй като очаквала резултата от PSR теста, тя не отишла на комисиите и така не е имала контакт със съветници. Въпреки това обаче всичките членове на местния парламент ще бъдат изследвани в понеделник, както стана ясно днес. 

"Добре съм, нямам симптоми. Ще остана до 16 юли вкъщи", каза пред "Марица" докторката от ГЕРБ. Тя работи в детското отделение на Окръжна болница. Разказа, че е спазвала всички изисквания за ползване на защитни средства по време на работа - маска, шлем, престилка.

Екипът на "Марица" пожелава бързо възстановяване на семейството!

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Коментари (4)

народни избраници

народни избраници

04.07.2020 | 17:35

Те съветниците, може да вдигнат температурата от повишението на заплатите си. За това ли сме ги избрали - да получават по 3-4 хил. на месец за две събирания?

Отговори
4 0
койдае

койдае

04.07.2020 | 15:53

вместо температура да беше вдигнал****

Отговори
1 0
Реалист

Реалист

04.07.2020 | 15:33

То по принцип ти трябват щом единия е заразен и други автоматически опиша заразен дори и да не го изследват повечето случаи съм сигурен че ти ги правят и ги пишат като бройки независимо дали отрицателен дали е положителен пиша му коронавирус

Отговори
1 0
Реалист

Реалист

04.07.2020 | 15:32

Ами да то е така щом единия е с положителен резултат това посмъртно опишете другия положителен дори и без да го изследват аз се чудя дали въобще единия ако е положителен другия дали въобще го изследват или директно го пиша така положителен отрицателен пишат го че е заразен аз тъй си го мисля и предполагам че е така

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?