Следвайте ни

Д-р Димитър Пандов: Благодаря ви, мили хора, живея втори живот!

viber icon

Сърдечна благодарност към всички хора, които са му помогнали, отправи чрез социалните мрежи д-р Димитър Пандов от МБАЛ "Асеновград". Медикът се възстановява след прекаран тежък COVID-19.  За подобряването на състоянието му се  наложи спешно преливане на реконвалесцентна плазма и бяха търсени дарители през социалната мрежа. Добри хора се отзоваха на отправения зов за помощ, станаха дарители и помогнаха на лекаря в тежкия момент. След преливането на реконвалесцентната плазма състоянието на д-р Димитър Пандов се подобри значително. Ето какво написа той в социалните мрежи:

Благодаря ви мили хора!

Отново съм сред любимите си хора благодарение на вашата съпричастност в часовете и дните на трудната битка с коварната болест. Благодаря за загрижеността, обичта, помощта, позитивната енергия и молбите за моето здраве! Благодаря на всички вас, които пожелахте и дарихте плазма за моето оздравяване!


Нека Всевишният бди над вас и вашите семейства!


Хора, моля ви, пазете се! Тази болест е зловеща!


Благодаря на  работещите в МБАЛ Асеновград – на всички отделения и колеги ангажирани с мен и пациентите страдащи от болестта – ръководство, клинична лаборатория, рентгеново отделение, микробиология и имунология. Всички онези които идваха да ме виждат ежедневно!
Безгранични благодарности към д-р Даракчиева, д-р Чолак, д-р Згуровска пряко ангажирани с моето лечение. Към всички сестри и санитари от отделението  ОАИЛ Асеновград за вниманието, загрижеността, съпричастността и подкрепата в най-трудите ми моменти, часове и дни. Бъдете благословени! Живея втори живот благодарение на вас!

 

Румен Златански

Румен Златански

Репортер-редактор - екип "Общество"

Румен Златански е здравен репортер от екип "Общество". Завършил "География" в СУ "Климент Охридски". Работил като репортер и кореспондент в много вестници и агенции.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?