Следвайте ни

COVID-далавера: Продават ваксинационни сертификати, ето тарифата

viber icon

Наши здравни служители вече въртят далавера с ваксинационни сертификати и ги продават срещу твърда сума. Първите далавери вече са факт, твърди Блиц.

За фалшивите сертификати, които удостоверяват, че притежателят им е ваксиниран срещу коронавирус и може да пътува спокойно по света, има твърда цена. Тарифата варирала между 100 и 300 лева. 

Доходоносният бизнес се развива ударно и все повече граждани решавали да си спестят ваксината.

Очаквайте подробности!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

васил

васил

14.06.2021 | 14:36

няма решение тук, значи отиваш при джипи, плащаш сто кинта, хвърля ваксината в коша, бие ти печата на сертификата и с изаминаваш...няма хващане. Има ако пхоставят камери при ваксинирането или ако във ваксината има частици да се хващат с някакъв уред ...друго няма...

Отговори
7 1
кольо

кольо

14.06.2021 | 14:45

Васе ма нали казаха, че дресират кучета... и пчели "да откриват ковид". Те така може да различават ваксинирани от неваксинирани. Помислили са гадовете и за това, но в бг още минава номерът.

Отговори
3 0
8642

8642

14.06.2021 | 11:36

Ще се сетите! Тези далавери ще стават все повече,защото ваксината е само и единствено по желание,ама започнафте да напъвате да се ваксинират масово. Майната ви! Сега кой е прецакан?

Отговори
13 3
И отново нищо ново под слънцето

И отново нищо ново под слънцето

14.06.2021 | 11:04

Чифутската мафия за да трупа печалби и сее корупция използва онова старо правило което гласи Всяка забрана или забранено средсво продукт услуга води до увеличаване на неговата стойност След всяка тяхна забрана ограничителни мерки те вече са създали своя корупционен канал чрез който да бъдат заобиколени тези забрани и ограничения И сега един виц който показва истинския сурат на корупцията Извинете Тук обратния завой разрешен ли е Не е разрешен а е заплатен Години наред от времето на Ал Капоне като нарицателен случай забраните и ограниченията са водели до огромни печалби за мафията и корупция Нашите Цар Киро и Миньо Стайков са класически примери че акцизните стоки са привлекателно място за незаконно обогатяване и корупция Но забележете кой стой на входа на корупцшония канал Контролиращите органи Създаваме забрана ограничение и после си създаваме органче което да следи кой нарушава тези забрани и ограничения И трупаме поредната администрация щото ни е малка Ама поне от тази администрация да получаваме правдива информация сутрин когато се събудим както пресконференцийте на НОЩ за цената на сертификатите по области райони градове села Кък се котира цената на черно Нещо като борсова информация Та поне корупцията да я изкараме на светло и цветно на телевизора

Отговори
8 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?