Следвайте ни

COVID-19 не отмина и доц. Мангъров

viber icon

Доц. Атанас Мангъров, един от най-големите противници на мерките срещу COVID-19, предприемани от Националния оперативен щаб (НОЩ), е изкарал вируса. Това разкри самият той в интервю за Илиана Беновска. На въпроса й как си обяснява, че не се е заразил, Мангъров отговори, че всъщност е минал през инфекцията без симптоми. Направил си е тест, който е показал, че има антитела. Ковид е заболяване, което в 80% от случаите преминава с много слаби симптоми, посочи доцентът.

Мангъров обясни, че никога не е ходил с маска и тъй като лекува инфекциозни болести от 1983 г., много се дразни, когато някой се опитва да го учи как да се пази. Инфекционистът каза, че носенето на шлем и ръкавици не е нужно и целта на целия този театър не е медицинска. „Слагането на маска е все едно да отидеш на война, да сложиш картонена броня и да си мислиш, че тя те пази! Това не се случва, това са приказки за малки зайчета!“, категоричен бе Мангъров. 

Според него маските създават измамно чувство за сигурност, което не e добър вариант за предпазване от заразата.

   

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Петко

Петко

19.04.2021 | 00:33

Пак ли ни занимавате с този олигоф...?

Отговори
1 1
Д-р Петров

Д-р Петров

17.04.2021 | 23:47

Уважаеми журналисти, Престъпно е да давате публичност на човек с психически проблеми! Проявете отговорност!

Отговори
4 12
Петко

Петко

19.04.2021 | 00:33

Точно!

Отговори
1 1
Бъбу

Бъбу

17.04.2021 | 21:25

Гюро, ама ти наистина си един Гюро, защо да му вярваме на мангъра че бил изкарал ковида. Имал бил антитела, да ги разправя на друг. Този мижав човечец приличащ на изцеден л... он, той ли имал толкова силна имунна система та толкова леко го изкарал, като едно грипче. Да ама лъже като дърт ц... ин и затова се надявам наистина да го пипне вирусчето, да не може да диша и след това да се прави на рамбо

Отговори
8 14
ГЮРО

ГЮРО

17.04.2021 | 20:25

Какво нещо са иди_отите на квадрат? Д-р Мангъров отдавна каза, че е прекарал Ковида, в безсимптомна форма, открит по наличието на антитела. Какво чудно има за човек, който непрекъснато е около инфекциозно болни? Що за тъпня е да се подиграват? Основното, което твърди д-р Мантъров е, че на първо място играе роля състоянието на имунната система. Нагнетяването на страхова невроза рязко намалява съпротивителните сили на организма. Но защо НОЩниците го правят? Това ли целят?

Отговори
19 12

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?