Следвайте ни

Черна вест! COVID-19 уби 48-годишен бизнесмен

viber icon

Коронавирусът уби 48-годишен бизнесмен.

Емил Атанасов от Благоевград бил приет в тежко състояние в отделението по реанимация, но лекарите се оказали безсилни в битката за живота му.

Бизнесменът, известен с прякора Моцарт заради отличните му умения още като дете да свири на цигулка, е от известна фамилия. Работил е на висока позиция в цигарената фабрика, а след масовите съкращения се захванал с внос на автомобили, който му потръгнал и се превърнал в негов основен източник на доходи, пише struma.bg. 

Кончината на бизнесмена шокира близки и приятели, които не са очаквали, че болестта ще го надвие само за няколко дни. Емил Атанасов се лекувал около седмица в дома си, след което постъпил в болница. След няколко дни състоянието му рязко се влошило и след една седмица в реанимация издъхнал. Той е бил сред хората, които не са подценявали заразата, напротив – пазел се много и спазвал всички противоепидемични мерки. За жалост опасната зараза го поразила смъртоносно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Черна хроника

Черна хроника

19.01.2021 | 16:50

Моля, редакторите, избройте и всичките останали 100 смъртни случая от днес, че предполага се "близки и приятели са шокирани"...

Отговори
0 0
Тъпън бие Гайда ручи

Тъпън бие Гайда ручи

16.01.2021 | 22:38

Не бе тъпа ........нар Пострадъл от тъпан ...........ари

Отговори
0 0
Нагуши ли съ Задави ли съ

Нагуши ли съ Задави ли съ

16.01.2021 | 21:53

Емилчо ли бре Мушеника Ццццццццц кък да не повярва човек че има Господ Алоууууууууууу другари безсрамни бизнесмени Ковчега няма джобове Анадъму

Отговори
1 6
Само

Само

16.01.2021 | 22:17

Един т ъ п а н а р може да напише такъв коментар за умрял човек !

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай