Следвайте ни

Британското разузнаване с разкрития за появата на COVID-19

viber icon

Възможно е коронавирусът наистина да е произлязъл от лаборатория в китайския град Ухан, е заключението на британското разузнаване, цитирано от в. "Сънди таймс".

Отначало западните разузнавателни служби неглижираха версията за лабораторния произход на COVID-19.

Сега обаче тази позиция се е променила и тази версия преминава сред смятаните за правдоподобни, според източници на британския вестник в разузнавателните служби.

Има и твърдения, че мненията на учени, смятащи, че вирусът е бил създаден в лаборатория, са били прикривани, като не им е била давана гласност, отбелязва изданието.

В. "Сънди таймс" цитира и мнението на източник от американското разузнаване, който изразява безпокойство, че ако не бъде открита причината за пандемията, засегнала целия свят, "това може да се случи отново".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

китайски вирус

китайски вирус

30.05.2021 | 20:45

много китайофили човека е прав . сърбайте и им яжте китайските лайна ще мрете до един

Отговори
3 0
размисли

размисли

30.05.2021 | 15:00

А нещо за секретната лаборатория Порт Даун край Солсбъри, не казват ли? Или за близо 200-та лаборатории на американците, разположени по цял свят? Те с какво се занимават? Със здравеопазване в бедните страни ли?

Отговори
1 5
vjb

vjb

30.05.2021 | 17:10

а 2003 Сарс.меес... 1918 "испански" грип откъде излязоха?! коя страна има напреднала икономика докато другите страдат?! Защо китайците излъгаха за вируса и оставиха да се разпространи?! кой не иска прозрачно разследване във страната си. мръсни подлоги китайски долни

Отговори
3 1
Само  китайците  ли  имат  такива  лаборатории

Само китайците ли имат такива лаборатории

30.05.2021 | 10:11

Проблема е кой ги покровителства тези лаборатории. А най трагичното е че в тези лаборатории работят изтъкнати световни учени- лекари. Те дали ли са хипократова клетва когато са се дипломирали? Лекарския труд трябва да е високозаплатен. Но какво се оказва, че има лекари които ги интересуват повече парите и по малко се борят за опазване здравето на хората. И нека не ревем само срещу китайците, защото именно в Китай един млад и доблестен лекар откри и разкри истината за чепатото боздуганче.

Отговори
7 3
vjb

vjb

30.05.2021 | 16:52

това че един е добър незначи че другите гнили китайци са. тъ па подлога китайска гнила

Отговори
6 1
еми

еми

30.05.2021 | 09:24

то е ясно вирус който се повтаря е ясно че е създаден изкуствено от гнусните китайци убийци които унищожиха икономиките за да им се вдигне тяхната . война с тия паразити за китайците паразити у ийци!

Отговори
5 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?