Бойко Борисов обяви откъде сме внесли коронавируса ВИДЕО

Събирането днес е, за да облечем в решения мерките, които взимаме. Искаме хората да са спокойни и да видят, че максимално се опитваме да ограничим вируса.

Това заяви след извънредно заседание на Министерски съвет премиерът Бойко Борисов. "За съжаление след Китай и Италия вече е точка. И в Гърция са много пациентите. Разчитаме, че нулевият пациент е дошъл от Гърция", добави той.

"Всички държави вече дадоха заповеди за забрана на износ на медицински санитарни материали. Ние имаме около 4000 новоплатени теста, плюс близо 3000 в наличност - считаме, че са абсолютно достатъчни.

Ако се стигне до момент, в който да се изразходят всички тестове, то ще стигнем до епидемия, когато вече не е нужно да използваме такова нещо", каза той.  "Има планирани мероприятия, ние сега ще ги отменим със заповед. Хората трябва да разберат, че сега не трябва да се събират. Трябва самодисциплина и да си помогнем сами. Големите вериги магазини имат достатъчно продукти за много време напред", каза Борисов.

"Призовавам сънародниците ни да покажем, че сме дисциплинирана нация, че нищо не ни плаши и че със съвместни усилия ще преборим и тази криза. Важно е да сме единни. На макс трябва да работи индустрията, за да защитим населението", каза той.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
alisa

alisa

08.03.2020 | 14:11

Момичетата искат мъже -> getbadgirl.сom

Отговори
0 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?