Следвайте ни

Борисов: Разкриваме по 200 легла в болница само за лечение на COVID-19 ВИДЕО

viber icon

В този момент е изключително важно да осигурим легла за всеки български гражданин, който има нужда от болнично лечение. Трябва да се действа бързо и решително. Ето защо още днес здравният министър ще издаде нова заповед за обособяването на части от болници, които да са специализирани само за лечение на COVID-19, съобщи премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

Ще има и нова реорганизация в големите болници, като във всяко голямо лечебно заведение ще бъдат разкрити по 200 легла. На правителственото заседание вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова ми докладва, че от бранша е изразена готовност в най-кратък срок да бъдат осигурени и легла в хотели при нужда. Такива ще има в цялата страна, а как ще се използват ще решават здравните власти, допълни Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бесен

Бесен

04.11.2020 | 13:26

Легла добре,ама ние и вкъщи можем да си лежим! Ти ли ще лекуваш и обслужваш тези легла? А министърката на туризма ще е медицинската сестра. Съсипа ни с разни г.лупави идеи! Всеки ден умират болни болнш,които няма кой да погледне,ама за вас има лекари. Хората кучета ги яли! Вдеми сериозни мерки,защото положението вече е изтървано! Всичко друго е празни приказки

Отговори
8 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?