Следвайте ни

Бареков пребори вируса с вино и спорт, ще дарява плазма

viber icon

"За по-малко от 20 дни след +PCR тест за COVID имам толкоз силни антитела, че ставам за дарител на плазма, което ще направя!". Това написа във Facebook профила си бившият евродепутат и журналист Николай Бареков.

"Изкарах "грипчето" почти без видими симптоми! Спортувайте - това е тайната!!! И чаша хубаво българско червено вино", призова той.

Бареков съобщи навръх рождения си ден, че е заразен с коронавирус, а дни след това съпругата му Мария Календерска сподели за преживяването си с болестта, описвайки я като "брутална и безмилостна".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Рицепта

Рицепта

30.10.2020 | 18:23

Много ти е сиромашка рицептата бре Бабиреков много ти е бабер Я ся чуй кък провеждам я борбата с короната Нямам изпредвид с оня бабичка от Бъкингамския дворец а с онова незнайно нещо наречено корона вирус Сутрин ставам и пуша първом една цигара за да задимя обстановката и короната да не мое да ма види къде съм Тва е много важна процедура с оглед по нататъшната борба с нея И кът не мое да ма види аз си праскам една ракийка двойно препечена А ма мерне случайно и дъхкам направо в сурата 70 градусов дезинфинктант и она бега сякаш я гонят ония от РЗИ и Щаба взети заедно После пак гаврътна една стограмка за да съм въоражен ама тоз път я със салатка я с трушийка Туй го правим за засилване на имунитета Демек се подготвям за битка Ама и не само тва През туй време на скарата цвърчат едни мешани скари Кифтета Кибапчета Кърнарчета Зер битката ще бъде жестока и аз жестоко се въоражавам Следващата стограмка вече жарта за чевермето е готова Почвам да го въртим осторожно да не му прегори кожичката и пием дезинфинктанти и гледам вируса кък ма дебне на около 100 метра като куче край касапница Но и я го дебнем и са подготвям за позициона война Апвам от чевермето пийвам бавно с наслада и с осторожния си поглед виждам как врага са облизва Казвам си Ето че го уморим от глад враго То така е на фронта И така всеки ден е водим таз война позициона Тежка е Гледам стадото намалява Скарата и тя дава фира бъчвето дрънка на сухо Ама чакам подкрепление от програмата 20 на 200 от нашето мило и драго и скъпо правителство за да победим и най вече на другаря Бойко Методиев Борисов пръв партиен и държавен любим ръководител на партията и държавата А не на такива като теб Бабереков дето го подпирате отзад

Отговори
1 0
Сюлейман

Сюлейман

30.10.2020 | 15:45

Барек,ти ставаш само за ибрикчия.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?