Следвайте ни

Ангел Кунчев разкри два големи гафа в издирването на заразени пред "Марица"

viber icon

Доста заразени с коронавирус се оплакват, че никой от РЗИ не им звъни с дни за контактни лица. Репортерът на "Марица" лично получи два сигнала от известен пловдивски журналист и от бивш национал по футбол. И веднага попита главния здравен инспектор доц. Ангел Кунчев защо се стига до тази ситуация.

"Сами разбирате при 4000 заразени на ден колко трудно е работи системата. Но! Сблъскваме се с два огромни проблема", сподели доцентът.

"Първият е свързан с липсата на телефонни номера при 15 процента от заразените, подадени ни от лабораториите. Това налага проверка през МВР, досещате се какъв обем работа допълнително е това.

Вторият проблем е с постоянния адрес в документите, който при доста хора е различен от настоящия. Призовавам, при попълване на документите хората да са внимателни и да попълват адреса, на който ще са карантинирани", каза доц. Кунчев.

И даде пример с висш полицейски служител. Той подал адрес в Созопол, на който не бил открит, тъй като не живеел там. 

Ивайло Йолчев

Ивайло Йолчев

Редактор

Ивайло Йолчев е работил във вестниците "7 дни спорт", "Планета спорт" и "Стандарт", агенциите Standartnews и OFFnews, както и в PR сферата. Носител на журналистическата награда "Черноризец Храбър" за 2011 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Гафадджийте

Гафадджийте

05.11.2020 | 16:01

Кукунчев и тази ваша идиотия ще мине Бъди сигурен И после Кукунчев ти и цялата хунта ще бъдете дадени на издирване И бъди сигурен Кукунчев че няма да допуснем гафове Деа и Гафаджийте Деа

Отговори
6 7
Нали

Нали

05.11.2020 | 17:20

Марш в Сибир бе, бoклук червен!

Отговори
2 5
Искам  разяснение

Искам разяснение

05.11.2020 | 15:42

Човек от семейството ми откриха че е позитивен.За него 14 дена карантина за мен 10 дена контактен. минават тези дни вдига ни се забраната.През това време не сме почувствали никакви симптоми. Питам като какви ще влезем в статистиката.Излекувани или болни?Ако сме в излекувани кой ни е излекувал.Изписвани ли са лекарства които ние не сме пили.Пише ли си някой активи от това?

Отговори
7 4
Нали

Нали

05.11.2020 | 17:23

Вие сте перманентно в статистиката като червена чугунена глава! Искай си разяснение, но е безсмислено за тебе, няма да разбереш нищо!

Отговори
3 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?