71

90% от хората ще се заразят с COVID-19 до края на годината! Говори наш лекар в Германия

Изберете - искате да срещнете вируса, както е било в Средновековието, без никаква защита, или с ваксина, заявява  д-р Стоян Монев

До края на годината всички хора ще се заразят, над 90%. Това заяви в предаването „Преди всички“ в БНР д-р Стоян Монев, лекар в интензивно отделение на болница в Германия.

„Това означава, че хората трябва да си изберат – искат да се срещат с вируса, както е било в Средновековието, без никаква защита и без никаква имунна система, или с ваксина, тоест да имат над 95% шанс изобщо да не боледуват или да боледуват много леко“, коментира Стоян Монев.

„Тъжната истина е, че хората, които са починали, не могат да излязат по радиото или по телевизията и да кажат – хора, ваксинирайте се. Излизат само оцелелите или хората, които не са се заразили все още. Те са много малко – хората, които не са се заразили или няма да се заразят“, заяви той. 

Много е вероятно около половината от населението до лятото да боледува. В държавите с високо ваксинално покритие хора се заразяват отново, има и такива, които се заразяват за трети път, допълни той.

„Въпросът е кой ще е умрял и кой ще е оцелял, докато вирусът стане ендемичен“, заяви той.

Д-р Монев е оптимист за ваксинираните населения. Ще има населения, които ще се сдобият с базов групов имунитет по трудния път, изтъкна той.

Сериозен брой болни и заразени в Германия има – днес те са около 140 000, но това са хора, които са само положителни, не боледуват тежко и не умират, каза д-р Стоян Монев.

По думите му над 2/3 от населението в Германия подкрепя задължителна ваксинация, 72-73% от гражданите там са ваксинирани, но има и около 20-25% от населението, които „са строго против“ такова решение.

Хапчетата не могат да спечелят битката с пандемията, смята д-р Монев. Цената за лечението на един пациент е много по-висока от цената на която и да е от петте допуснати ваксини, уточни той.

 

По казуса с доц. Мангъров и Българския лекарски съюз Монев заяви, че това е „крайно закъсняла мярка“.

„Той дава лесното решение – той казва „природен имунитет“. Природен имунитет означава да се откажем от придобивките на съвременната медицина и да оставим природата да направи това, което тя е предвидила за нас. Природата иска по-рано да си прибере всеки един пациент. Нашата работа като лекари е да се борим срещу природата.“

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
20 коментара
В Средновековието

В Средновековието

21.01.2022 | 20:57

За предсказания и заклинания с цел масово облъчване на обществото и нагнетяеане на всеобщ страх и паника,за да властват и тероризират народните маси, не рядко в по- късен етап са били любезно канени да се постоплят на огъня запален от същите тези народни маси.И всички се веселят, радват и смеят, докато не загасне кладата и се окаже, че госта предсказстващ бъдещето се е пренесъл на едно по-лошо място, където за негово щастие пак имало пламъци при това незагасващи. Така е било по него време, така и сега..

Отговори
0 0
ТОЙ И ХРИСТОС Е БИЛ РАЗПНАТ ЗА НЕУДОМНИ ПРИКАЗКИ

ТОЙ И ХРИСТОС Е БИЛ РАЗПНАТ ЗА НЕУДОМНИ ПРИКАЗКИ

21.01.2022 | 22:41

ТИ АНТИХРИСТ ЛИ СИ?

Отговори
0 0
ТОЙ И ХРИСТОС Е БИЛ РАЗПНАТ ЗА НЕУДОМНИ ПРИКАЗКИ

ТОЙ И ХРИСТОС Е БИЛ РАЗПНАТ ЗА НЕУДОМНИ ПРИКАЗКИ

21.01.2022 | 22:42

КЪДЕ Е ОНЯ ДЕТО ПИШЕ ЧИФУТ НА ВСЕКИ РЕД - ДА НЕ Е В БОЛНИЦАТА ИЛИ МОРГАТА?

Отговори
0 0
СУСБЕКЕЛЕШ

СУСБЕКЕЛЕШ

21.01.2022 | 18:10

Нали са ваксинирани, бе келлеш тъъп, що ще се заразяват? И за чий дедов се налагат зеленикаквите сиктирфикати? За да върви търговийката на БигФа ли бре кретен0ид?

Отговори
4 0
Цената!!!!!!!

Цената!!!!!!!

21.01.2022 | 16:12

"Цената за лечението на един пациент е много по-висока от цената на която и да е от петте допуснати ваксини" - А цената за правилно хранене на човека с продукти без консерванти и антибиотици е още по-много висока! И е непосилна за капиталистическата ни гейтска гейска съвременност! Непосилно е за алчните коп.елета също да оставят природата на мира без да я тровят непрекъснато с пестициди, хормони, пластмасови отпадъци и всякаква друга химия и биохимия!!!!

Отговори
2 0
Цената!!!!!!!

Цената!!!!!!!

21.01.2022 | 15:25

"Цената за лечението на един пациент е много по-висока от цената на която и да е от петте допуснати ваксини" - А цената за правилно хранене на човека с продукти без консерванти и антибиотици е още по-много висока! И е непосилна за капиталистическата ни гейтска гейска съвременност! Непосилно е за алчните коп.елета също да оставят природата на мира без да я тровят непрекъснато с пестициди, хормони, пластмасови отпадъци и всякаква друга химия и биохимия!!!!!!!!!

Отговори
3 0
ПАДНА И ПОСЛЕДНАТА АНТИВАКСАРСКА ОПОРА ЗА УМИШЛЕН МОР ЧРЕЗ ВАКСИНИТЕ

ПАДНА И ПОСЛЕДНАТА АНТИВАКСАРСКА ОПОРА ЗА УМИШЛЕН МОР ЧРЕЗ ВАКСИНИТЕ

21.01.2022 | 15:20

Група богати технологични гурута, сред които главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск, съоснователят на Ethereum Виталик Бутерин и главният изпълнителен директор на стартъпа Gumroad Сахил Лавиня, предизвикаха шок, като предложиха да се създаде нещо, което беше оприличено на случващото се в "Матрицата". Предприемачите предлагат да се използват "синтетични утроби", които да заместят човешките майки, в опит да се "премахне голямото бреме на бременността", след като милиардерът Илон Мъск изрази опасения за "демографски срив".Основателят на SpaceX и привърженик на идеята за колонизиране на Марс, изригна в серия от туитове във вторник, изразявайки загриженост относно тенденцията за намаляване на раждаемостта, като заяви, че ако на Земята няма достатъчно хора, "то определено няма да има достатъчно за Марс". Милиардерът, основател на криптовалутата Ethereum, Виталик Бутерин, приветства идеята за "синтетични утроби", като сподели графика, изследваща разликата в заплащането между половете. Забележките обаче предизвикаха объркване в мрежата, като мнозина се чудят дали технологичните мозъци не визират отглеждането на деца като в "Матрицата".

Отговори
2 0
Нико

Нико

21.01.2022 | 15:04

Ще се борили с природата?! Нагли печалбари! С шестмесечни ваксини, ще се борят с хилядолетия еволюция! Борете се с отровите, които дишаме, пием и ядем! Да, ама не - от там гювеч няма!

Отговори
5 1
У .мри бе чифутска гнас

У .мри бе чифутска гнас

21.01.2022 | 13:32

Що за пара .питек трябва да бъде това чифутско изпражнение за да говори за Средновековие Когато Семенцето му проклето се е пръкнало от същото това Средновековие Към човек да не му рез .не гръч .муля тлъст чифутски угоен И прокурор за тези негови чифутски брътвежи и всяване на паника няма

Отговори
4 1
прост индивид си - исторически чифутите са по-стари от пирамидите

прост индивид си - исторически чифутите са по-стари от пирамидите

21.01.2022 | 14:55

учете история, математика, география и т.н., а не само - бял мерцедес ме преследва или я елате пиленца при батко да ВИ ........ сладко, сладко

Отговори
1 0
биотехнологични лаборатории

биотехнологични лаборатории

21.01.2022 | 13:18

Тези прогнози са много плашещи! Както и изказванията, че ще има още много нови варианти и видове на вируса. От къде знаят това? Кой им подава такава информация? И не са ли точно такива лекари за разследване от прокуратурата, за насаждане на страх и паника сред населението? А те ревнаха срещу Мангъров - единствения който не иска да следва "спусканите директиви".

Отговори
9 1
прост индивид си - той е природно наказан

прост индивид си - той е природно наказан

21.01.2022 | 14:57

справка - чуй как срича

Отговори
0 1
МММММ

МММММ

21.01.2022 | 12:49

Ваксинирайте се с ваксината за ланския сняг. Толкова много са ги накупили, че скоро други няма да има. Нищо, че срещу Омикроня са напълно безполезни. Но затова са си все така вредни за ваксинираните хора. И не пазят от нищо.

Отговори
7 0
прост индивид си - ти си природно наказан

прост индивид си - ти си природно наказан

21.01.2022 | 14:58

ваксината срещу простотия не помага

Отговори
1 3
Аве Шайзе

Аве Шайзе

21.01.2022 | 11:05

Аве урунгел Ти ли бе урунгел чифутски дето си тръгнал да гониш келепира и да сменяш памперси у Германията ще ни даваш акъл Вас ис Дас тва определение ПО ЛЕКО Това да не ти е бакалия та да теглиш леко и тежко Всеки отделен човек болката и страданието е различна и непонятна за другите Разбра ли дървен чифутски бакалино

Отговори
14 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?