49
Следвайте ни

25 ваксинирани вече спечелиха от томболата на МЗ

viber icon

Изтеглиха първите 25 печеливши от томболата за ваксинирани. Това се случи тази сутрин в ефира на БНТ. Жребият се проведе пред представители на институциите. Тегленето на живо в студиото проследиха помощник нотариус Людмила Любомирова и доц. инж. Теодор Панев, главен секретар на Националния център по обществено здраве и анализи. 

От Министерство на здравеопазването припомнят, че в играта могат да участват лица над 12 г., които са се ваксинирали срещу COVID-19, без значение дали имунизационният цикъл е завършен. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата www.coronavirus.bg, на официалната страница на Министерството на здравеопазването и на фейсбук страницата на МЗ.  

Важно условие за получаването на наградата е печелившият да отговори най-късно до 2 дни с потвърждение на имейл: [email protected] Ако това не бъде направено в посочения срок, той губи правото си за получаване на награда. В този случай организаторът ще определи друг печеливш чрез жребий на случаен принцип.

Всеки, спечелил награда в играта, има възможност да я получи лично, в 14-дневен срок от датата на направеното от него потвърждение. 

 

Живка Гецова

Живка Гецова

Сътрудник

Живка Гецова е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски“. По-късно прави магистратура по международна сигурност в Sciences Po, Париж, с насоченост към въпроси от сферата на глобалното здраве. Работила е за две европейски агенции и има опит в различни медии в страната и чужбина.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ДБ753

ДБ753

08.10.2021 | 13:30

томбола с живота и здравето ?!...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?