Телевик България ЕАД организира празник за всичките си служители и техните семейства

В началото на септември Телевиk България ЕАД събра своите служители и техните семейства на "Ден на семейството на Телевик България" в завода в село Царацово. Събитието се превърна в една прекрасна възможност за хората да се насладят на чудесната празнична програма заедно с техните семейства и колеги.

Близо 400 души присъстваха, поканени да бъдат част от разнообразни дейности и се потопиха в атмосферата на Televic. Организирани бяха специализирани обиколки в завода, ръководени от лидерите на различните отдели.  Така близките на служителите се докоснаха до естеството на работата на техните роднини.

Събитието се превърна в радостна изненада за децата, които се отдадоха на весели игри и занимания, с които времето летеше. Прекрасна музика съпроводена с танцово изпълнение на българска фолклорна група, с участието на няколко служители на Телевик България ЕАД, повдигаше настроението на присъстващите. В продължение на късните часове позитивните емоциите нарастнаха с подкрепата на рок бандата „Кофеин“ в изпълнение на китара на наш скъп колега.

Телевик има близо 700 служители по света, от които 160 в България. Компанията създава, разработва и доставя продукти и решения, с които подпомага комуникацията в 3 различни пазарни ниши: здравеопазване, железопътен транспорт и  конферентни системи.
С производствено предприятие в с. Царацово и софтуерен център в гр. Пловдив, България е от стратегическо значение за "Телевик" за разработването на своите хардуерни и софтуерни продукти и решения. Телевик има световно развита клиентска база. В резултат на това продуктите и решенията, разработени в България, могат да бъдат открити във влакове, парламенти, болници, университети и училища и др. по целия свят.

Можете да следите страницата на Телeвик България ЕАД за актуални новини: https://www.facebook.com/Televic-Bulgaria-355123847906336/

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?