Телци, не дърпайте дявола за опашката! Лъвът да релаксира

Овен Този петък бъдете готови за размесването на събитията в графика ви. Проявата на гъвкавост ще ви помогне да се справите с всички задачи и да ви остане настроение за вечерта.

Телец Този петък не дърпайте дявола за опашката. Преди да се заемете с решаването на един въпрос приключете всички текущи задачи.

Близнаци Днес не поставяйте ничии интереси пред вашите. Много вероятно е да не остане никакво време за вас самите. Погрижете се за себе си.

Рак Пътуванията днес може да продължат по-дълго от планираното. Бъдете готови за такъв развой на нещата. Вземете храна и вода със себе си.

Лъв Днес отстъпете някое от задълженията ви на друг човек. При всички случаи намалете натоварването и започнете почивката по-рано.

Дева Този петък ви очаква ново запознанство. Внимавайте при насрочване на срещите, тъй като има вероятност някои от тях да се засекат.

Везни Този петък е ден за удоволствия - шопинг, фитнес, фризьор, масаж... Не си отказвайте в желанията и се постарайте да се чувствате максимално добре.

Скорпион Днес не давайте обещания на никого. Колкото и да е голямо желанието ви едва ли ще се справите със задачите.

Стрелец Този петък си осигурете сигурно забавление за вечерта. Нека това бъде непозната за вас дейност, която ще ангажира вниманието ви изцяло.

Козирог Днес не справете компромиси с желания ви. Ако толкова много се различават от тези на партньора ви, просто си осигурете време, за да ги осъществите.

Водолей Този петък може да получите интересно предложение. Ако то ще ви даде повече в сферата на образованието и развитието ви, не се колебайте да приемете.

Риби Този петък помислете за началото на сериозна почивка. Може да ви се струва, че нямате нужда, но когато най-малко очаквате ще получите първите сигнали. Actualno.com

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?