Тази рокля с цепка издаде голямата тайна на Джей Ло СНИМКИ

На стегнатото тяло на 49-годишната латино дива завиждат дори 20-годишните момичета

Дженифър Лопес е известна по цял свят с перфектната си фигура. На стегнатото тяло на 49-годишната латино дива завиждат дори 20-годишните момичета.

Изпълнителката тренира всеки ден, а резултатите от усилените й занимания в залата могат да се видят от стотиците видеа, които качва на профила си в Инстаграм. 

Тънка талия, апетитно дупе, стройна фигура и никакъв целулит.

Изглежда, че Джей Ло е овладяла до съвършенство някаква специална магия, благодарение на която винаги изглежда неустоимо и много секси. 

Всъщност, не всичко се дължи на магия и усилени тренировки. 

Наскоро стана ясно, че Дженифър си служи с един малък трик, който й позволява да изглежда повече от перфектно в прилепналите си тоалети.

Тези дни изпълнителката посети детски празни по повод края на учебната година в училището на 11-годишната си дъщеря. Красавицата се появи в компанията на годеника си Алекс Родригес.

На път за мероприятието, палавият вятър повдигна дългата й рокля и армията й от почитатели остана като втрещена, защото определено не бе готова за гледката, която се разкри под стилния тоалет на звездата.

Благодарение на вятъра тайната на Джей Ло за перфектен външен вид бе разкрита!

За да изглежда винаги повече от зашеметяващо, латино дивата използва коригиращо бельо! Което за пореден път доказва, че идеални хора не съществуват! 

Най-вероятно Лопес го използва не за да прикрива недостатъците си, а за да може роклята да пада по-добре. Между другото, стилистите го препоръчват горещо на всички дами точно по този повод. 

Като оставим коригиращото бельо на заден план, Джей Ло отново изглеждаше зашеметяващо. Тази жена е самото съвършенство, пише jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Григор Колев

Григор Колев

15.06.2019 | 10:21

ОХ оспокоих се. Ще спя спокойно. Реших, че се е показала мъжественост през цепката на роклята. Ако бях видял да се мандахерца нещо голямо и космата, щях да изпадна в депресия, като се има впредвид колко пъти съм я минал на снимка ;)

Отговори
0 2
1

1

14.06.2019 | 21:12

Какви са тия издължени снимки, давайте реалното й телосложение, а не с една трета стеснено и удължено :))

Отговори
3 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?