Талантите на Арт Войс Център омаяха публиката на Копчетата

Празничните концерти в Пловдив не спират. Днес на сцената пред общината Пловдив се изявиха талантливите възпитаници на музикалната школа Арт Войс Център с ръководител Румяна Иванова.

Събитието е част от празничната програма, която Община Пловдив организира в дните от 24 до 31 декември за пловдивчани и гости на града. В днешния концерт пяха Деница Караславова, Петър Бечев, Андреана Бакалова, Ивана Муцкова, Невена Александрова, Радостина Гунгалова и Виктория Демирова, които с много настроение и професионализъм изпълниха разнообразен репертоар от коледни песни, световни хитове и българска музика, под бурните аплодисменти на публиката.

От създаването си до днес Арт Войс Център се превърнаха в национални любимци с многобройните си успехи у нас и по света. Малката и изключително талантлива Лидия Ганева участва и представи достойно страната ни в Детската Евровизия. Елия, Никол, Валентина и Елеонора от 4 Magic станаха победителки в X Factor. Даниела Пирянкова в Шоуто на Слави. Мирослава Тодорова беше също една от любимките в X Factor. Пловдивските дарования печелят с лекота конкурси и надпревари у нас и в чужбина всеки път, когато се явяват.  В момента над 70 деца се обучават в Арт Войс Център, а успехите не спират.

16-годишната Деница Караславова, която заедно с Петър Бечев бе и водеща на днешния концерт,  се прочу с перфектното си представяне за отбора на Поли Генова в "Гласът на България". Графа, който също е ментор в шоуто, не се обръща за нея по време на кастингите на тъмно, но следващите изпълнения на Деница го убеждават да ѝ предложи договор с неговата продуцентска компания "Монте мюзик".

В края на миналия месец  младата певица представи дебютния си клип "Може да ми се обадиш". Песента тя изпълни и днес за пловдивчани от сцената пред община Пловдив.

Ивана Муцкова е дългогодишен лауреат и на провеждащия се ежегодно в града под тепетата франкофонски фестивал „Златен ключ“. От сцената прозвуча и акапелно изпълнение на песента „Вечеряй, Радо“, превърнала се в запазена марка на Арт Войс Център.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?