Подай сигнал

Таксиджия се кандидатира за кмет

Мирослав Фисински се регистрира пръв в ОИК-Смолян. Бизнесменът има три висши образования и е кореняк родопчанин. Върти волана сам през лятото, когато шофьорите не стигат

Регион

от Петя Гайдарова 1624 прегледа 0

Таксиджия се кандидатира за кмет

Смолянски бизнесмен, с две фирми за таксиметрови превози, се кандидатира изненадващо за кмет на община Смолян. Със свое решение ОИК - Смолян регистрира инициативен комитет за издигането му като независим кандидат. Регистрацията му е първата за местните избори в ОИК - Смолян. 41-годишният Мирослав Фисински и сам работи през лятото като таксиметров шофьор. Има две фирми. Местната "Дабъл форс КМ" ООД е в съдружие с Красимир Чолаков. Другото дружество - "Фисекспрес - ФСМ" ООД, е регистрирано в Бургас. Фирмите изпълняват таксиметрови услуги в Смолян и на Слънчев бряг.

"Кореняк смолянчанин съм и познавам отлично проблемите на Родопите. Работя в сферата на услугите, но имам три висши образования", посочи Фисински. Той е завършил "Стопанско управление" в ПУ "П. Хилендарски" и "Защита на националната сигурност" и "Икономика" във филиала на ВУСИ в Смолян.

Има семейство и дъщеря на 9 години.