Тайната падна! Маги Халваджиян разкри как е успял в България

Магърдич Халваджиян определено е от хората, които знаят какво искат и е готов на всичко, за го постигне. 52-годишният режисьор и продуцент, който има зад гърба си над 500 заснети клипа и успешни проекти като "Море от любов", "X Factor", "Като две капки вода", сам се определя като краен работохолик. "Ако е петък и се радваш, че идва събота и неделя, това не е добър знак. Ако искаш да вървиш напред, да се развиваш, уикендът всъщност е това, което те спира да го направиш. Аз изгарям от желание всяка секунда да правя нещо. Дори когато няма с какво, си го измислям. Ако искате да работите с мен, нямате работно време." Това каза Маги, който беше специален гост на първото издание за сезона на Leader Тalks, което се състоя на 19 септември. Халваджиян многократно повтори, че наистина обожава работата си, че тя го "пали", че е нещо, без което не може да съществува. А постоянството е ключов фактор за успеха.

"От 13-годишен, когато си купих първата камера, докато учех в цирковото училище в Москва, до ден днешен правя това, което истински обичам. Аз съм един голям щастливец, защото работата ми ме вдъхновява, в главата ми постоянно се раждат идеи, с които "горя"."

"Аз се кефя на това, което правя. На мен ми кипи кръвта... Такова удоволствие е да създаваш нещо, да му видиш грешките, да го "ремонтираш", докато се получи по начина, по който си го представяш. Не ми се спи, не се уморявам, нямам нужда от стимуланти, мога да върша работата си по 24 часа", допълни той. "За мен най-нещастни са хората, които правят нещо, което не обичат. Защото работата ни е една огромна част от живота ни. Ако ти спиш 8 часа, работиш 8 часа нещо, което не харесваш - по дяволите, какъв е този шибан живот?! Затова винаги съветвам - ако усетиш, че нещо не е ок, че не се чувстваш добре с това, което правиш - веднага се махай."

Вярно ли е, че зад всеки успял мъж стои една успяла жена? "Кремена е нещо много особено в моя живот. Ние сме вече 30 години заедно и тя е единственият човек, който може да ме вбеси до такава степен, че да не мога да си кажа името. Всъщност мен ме стимулира това да чуя чуждото мнение, да ме провокира, да има разговор, да видя защо това, което аз смятам, че е правилно, за нея не е. Няма как до една силна жена да стои слаб мъж и обратното. Просто нещата не работят така."

На въпроса "Как успяхте да съхраните себе си и успяхте ли?", той отговори така: "Всъщност се смятам за доста добре съхранен. В нашия бизнес е много лесно да залитнеш нанякъде, навсякъде има съблазни. И не става въпрос само за жени, алкохол... В България всеки взима и дава подкупи. Като тръгнеш от това, че даваш 5 лв. на полицая, уж не било подкуп. Това е началото на това да приключиш със себеуважението си. Дадеш ли на полицай 5 лв., трябва да спреш да се гледаш в огледалото. Никога през живота си не съм давал и взимал подкупи, не съм такъв човек и никога няма да бъда!"

източник: Actualno.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?