Подай сигнал

Създайте своя незабравим 14 февруари в хотел "Лайпциг"

Свети Валентин се среща с Трифон Зарезан

Бизнес зона

от Екип Марица 419 прегледа 0

Въпросът - дали да празнуваме Трифон Зарезан или Свети Валентин - вечната дилема. Не всеки у нас празнува Свети Валентин, но по света той отдавна е обявен за най-романтичния празник. Едва ли е необходимо да споменаваме, че любовта е едно от най-хубавите неща на земята. Свети Валентин или Трифон Зарезан - със сигурност за нежната половина от човечеството първият е за предпочитане. Затова и отдаваме чест на 14 февруари именно като Ден на влюбените, а не толкова като Ден на виното. Разбира се, често виното и любовта вървят ръка за ръка. Без значение кой какво празнува, важното е, че има празник, и двата са код червено, и двата са празници на емоцията. Не пропускайте възможността да си подарите нещо, което ще зарадва любимия и вас, подарете си незабравимо романтично изживяване!

Ако сте влюбени и желаете да очаровате своята любима или любим, не подарявайте предмети, а изживявания - мястото не подлежи на обсъждане - хотел "Лайпциг" ви предлага един ексклузивен подарък! Подарете си неповторими мигове с любимия човек в романтична атмосфера, незабравими емоции, специална вечеря с празнична програма в ресторанта на хотел "Лайпциг".

Избралите само да празнуват в ресторант "Лайпциг" без пакет с нощувка заплащат 38 лв. за куверт, а избралите настаняване в апартамент ще имат възможността да се възползват от релаксиращо ароматно джакузи, с което е оборудван всеки един от тях.

Потопете се в магията на празника Свети Валентин с една незабравима вечер на любовта и виното! Сами изберете как да го отпразнувате. Комплекс "Лайпциг" ви предлага да намерите още един повод да кажете "Обичам те!" или "Наздраве!" или пък "Наздраве! Обичам те!". Нека пием истинско вино за истинска любов!

Коментари