Създадоха специализирана търсачка за инженери

Сред множеството сайтове за работа у нас вече има и специализирана търсачка, предназначена специално за инженерния бранш. Регистрирането в Борса.bg е безплатно, а през платформата могат да бъдат открити инженерни кадри, обучения и технически решения, да се получи информация за вакантни работни и стажантски позиции в технически компании. Платформата ползва активно социалните канали и работи с компании от цяла България, обясни Мариела Стоянова, специалист по маркетинг. Борса.бg има няколко раздела. Академичната борса  е насочена към ученици, студенти и млади специалисти. Тя събира на едно място цялата информация за специалности, специализации, образователни степени, стажантски и стипендиантски програми. 
В Инженерната борса в платформата пък са офертите на компании като „АББ България”, „Айгер Инженеринг”, Луфтханза Техник София”, „Мелексис България”, „Мотюпе”, „Сенсата Технолоджис”, „Костал”, Метал Технолоджи Груп” и други.

 В Инженеринговата борса пък може да бъде открита  информация за компаниите в техни фирмени микросайтове - кратко представяне, продукти и услуги, активни обяви за работа и стаж, както и всички материали за фирмата от цялата платформа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?