Подай сигнал

Съсипаха Преслава заради ТАЗИ СНИМКА на щерка й

Лайфстайл

от Марица вест. 3155 прегледа 0

Съсипаха Преслава заради ТАЗИ СНИМКА на щерка й

Близо месец Преслава е в болничен, след като легна под ножа и си кръцна нослето. Всяка свободна минута чалгарката прекарва с дъщеря си Паола. Двете често се разхождат сред природата, а Преслава възнамерява да я държи далеч от суетата и показността, присъща за нейната професия.

Топ звездата на "Пайнер" обича да споделя с приятелите си в социалната мрежа всяка своя крачка и те от своя страна нямат търпение да проследят какво прави любимката им. А последната снимка, която качи Преслава на дъщеря си, шокира нейните почитатели. Малката Паола е на шофьорското място в лъскавия "Мерцедес" на известната си майка.

Феновете нападнаха Преслава, че с тази снимка е целяла д апокаже в каква скъпа кола се вози и да дразни обикновените си фенове, които дават и последния лев за вход на нейно участие, само и само да я видят.

Други пък се шегуват с нея, че може с таткото да подарят на Паола една кола за първия учебен ден. И без друго днешните родители минавали всякакви граници на своите подаръци.

Има и такива, които с нетърпение очакват да видят в лице малката наследница на Преслава. Тя обаче качва все снимки в гръб, което вече вбесява последователите й. "Ставаш банална с тези нищо неразкриващи снимки", съскат те в Мрежата. шоу блиц

Коментари


Тва бебе е много грозно и няма коса

Браво нямам думи и кво ся вижте ни

Какво друго да се очаква от дефектен чалгаджийски мозък.

Преслава е типичния пример за човек който не е роден за слава....Толкова й личи селското че е просто крещящо!!!! Да отидеш да си направиш нос окапал като на Джако си е голяма простотия...... Ама и те докрорите като Евчев оня на Елвира как да поддържат стандарт ами от простотията на такива като Петя.............Бат Милко помниш ли го това селянче???? То направо холивудско стана ничо че е с цървули още............