Подай сигнал

Съсипа я! Рачков готви коварен удар за Мария след раздялата

Лайфстайл

от Екип Марица 34595 прегледа 0

Рачков и Мария си разменят удари след раздялата

Само преди дни стана ясно, че водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили отново. „Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега пак са се сджафкали и живеят разделени. Този път връщане назад няма“, коментираха запознати с любовните отношения на комика и тв водещата.

Че с връзката им е свършено, потвърждава фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една публична поява заедно. Доказателство е и фриволното поведение на Рачков в „Като две капки вода“. Именно от сцената на шоуто за имитации комикът обяви нещо, което сериозно ще удари по джоба на бившата му изгора.

Вече няколко години Мария Игнатова и Алекс Раева са водещи на предаването по Нова телевизия „Х фактор“. Днес обаче Раков каза следното: „Като гледам тия от „Х фактор“ пак са почнали да се събират. Май наесен пак ще почват. Да, ама водещите ще са други“.

Това бе потвърдено и от другия водещ на „Капките“ Васил Василев – Зуека. „Да, това ще сме ние. Маги, ние сме универсални“, казаха в един глас Рачков и Зуека. Дали това бе поредната шега или действително комикът ще вземе хляба на Игнатова ще разберем щом „Х фактор“ се завърне на екран, пише Блиц.