Съсипа я! Рачков готви коварен удар за Мария след раздялата

Само преди дни стана ясно, че водещите Димитър Рачков и Мария Игнатова са се разделили отново. „Любовта им е на приливи и отливи. Ту се карат, ту се събират. Сега пак са се сджафкали и живеят разделени. Този път връщане назад няма“, коментираха запознати с любовните отношения на комика и тв водещата.

Че с връзката им е свършено, потвърждава фактът, че от началото на тази година Митко и Мария нямат нито една публична поява заедно. Доказателство е и фриволното поведение на Рачков в „Като две капки вода“. Именно от сцената на шоуто за имитации комикът обяви нещо, което сериозно ще удари по джоба на бившата му изгора.

Вече няколко години Мария Игнатова и Алекс Раева са водещи на предаването по Нова телевизия „Х фактор“. Днес обаче Раков каза следното: „Като гледам тия от „Х фактор“ пак са почнали да се събират. Май наесен пак ще почват. Да, ама водещите ще са други“.

Това бе потвърдено и от другия водещ на „Капките“ Васил Василев – Зуека. „Да, това ще сме ние. Маги, ние сме универсални“, казаха в един глас Рачков и Зуека. Дали това бе поредната шега или действително комикът ще вземе хляба на Игнатова ще разберем щом „Х фактор“ се завърне на екран, пише Блиц.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?