СЪНОВНИК: Ако намерите пари, чака ви или голямо щастие, или...

Намерите ли пари насън, това говори за малки неприятности и голямо щастие. Ще има промени. Плащате ли пари, това предвещава нещастие. Ако получите злато насън, това говори, че ви очакват разцвет и радости. Загубените пари предупреждават за нещастия в дома и в работата.

Ако вие броите пари в съня си и откривате липса, това говори за вашата практичност и пестеливост. Присъни ли ви се, че са ви откраднати пари, пазете се от опасност. Бъдете внимателни в своите постъпки. Пазите ли пари, това е знак за заможност и комфорт.

Ако сънувате, че сте погълнали монета, това означава, че имате готовност за благотворителност и милосърдие. Разглеждате ли пари насън, очакват ви скоро щастие и благополучие. Намерите ли насън пачка пари, за които някаква жена казва, че са нейни, ще претърпите загуби, заради женска намеса във вашата работа. Който сънува подобен сън, ще си мисли, че харчи парите си неблагоразумно и живее на по-широка нога, отколкото трябва. Това е сън-предупреждение. Пазете се и най-невинната прищявка да не смути вашия разум преди деня за заплата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?