Съдят Люси Иларионов в Страсбург, вижте причината

Делото за клевета, което Моника Валериева заведе срещу Люси Иларионов, ще стигне чак до Страсбург. Такива прогнози прави плеймейтката, след като режисьорът бе оправдан на първа инстанция вчера.

Всичко това стана ясно от множество публикации на изкусителката във Фейсбук, където се заяжда поименно със съдия Веселка Йорданова, която е гледала делото.

„Решението ми е следното - втора инстанция е обжалване на решението на съдя Веселка Йорданова (запомнете добре това име), и се разглежда от трима съдии, защо тя е издала такава присъда! Ако те заключат, че тя е права за себе си, аз се пренасочвам към Страсбург!

Присъдата ще бъде качена публично веднага, след като се ,,помолим” да ни я дадат писмено,

че и ние да прочетем защо е оправдан. Делото ще стигне до Европейската комисия!“, закани се Валериева. Тя не пропусна да спомене, че нейната адвокатка дори се е просълзила по време на съдебния процес.

Постовете на изкусителката от Дупница в социалната мрежа събраха както подкрепа, така и упреци. Доброжелателите подхраниха самочувствието й бързо и тя продължи да пише обръщения към съдия Йорданова.

„Веселка, минах на ,,ти”, защото лекичко загубих респект към работата Ви и като жена, разбира се. Веселка, Вие сте били наясно, че в майка България всички имаме контакти, някой и финансови възможности, повече може би и от оневинения. Веселке, дай едно интервю и с термини разтегливи ни обясни твоето решение, че ние сме недоволни не само от присъдата, а и от чутото от ушите на адвокатката ми:

"Ами той си го бил мислил, за това го е казал"

Веселке, започваш да ставаш нарицателно като Калинка, Гинка и т. н.“, гласи само малка част от обръщението на плеймейтката към съдията.

Припомняме, че скандалът между Валериева и Иларионов пламна по време на участието им в предаването „ВИП Брадър“, когато режисьорът я обяви за компаньонка. Тогава той не спря да се чуди откъде момиче без висше образование и сериозна професия има пари, за да обикаля света и да кара „Бентли”. В последствие, на въпрос на Големия брат дали смята Моника за проститутка, Люси отговори с категоричното „Да”.

Валериева твърди, че Иларионов е казал, че излъченото е било монтаж, но тя самата е платила за експертиза и се оказало, че не е.

Малко след това нежната половинка на Люси – певицата Ани Хоанг, пусна парче с името „Кур*а като Моника“, но после смени заглавието й на „К'во ме гледаш”.

Източник: Monitor

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?