Съдят Дивна за катастрофата с Кристин

Певицата Дивна ще ходи до град Левски, за да я съдят за катастрофата, при която пострада приятелката ѝ - 20-годишната моделка Кристин Илиева.

Младата попзвезда е шофирала автомобила си “Тойота Корола” със 124 км/ч при ограничение от 90 км/ч, пише в обвинителния акт, който прокуратурата внесе в районния съд в Левски, информира 24 часа.

Инцидентът със звездата стана на 12 март т. г. близо до плевенското с. Българене. Певицата пътувала от родния си град Русе за София. С нея била и Кристин Илиева, която седяла на мястото до шофьора. На прав път Дивна тръгнала с висока скорост да изпреварва друга кола. Внезапно обаче насреща се задал камион. За да избегне сблъсъка, певицата завъртяла волана и опитала да се прибере в своята лента. Заради високата скорост обаче колата ѝ поднесла и се забила в мантинелата.

Дивна се размина само с уплахата, Кристин обаче е сериозно ранена. Десният ѝ крак е бил премазан и е била извадена от пожарникари.

Кристин първо е приета в реанимацията на университетската клиника по ортопедия в Плевен, по-късно е транспортирана във ВМА. Взетата алкохолна проба на Дивна е отрицателна, става ясно от обвинителния акт.

Неотдавна в тв интервю Кристин каза, че никога не е мислела да съди Дивна. Когато се видели след катастрофата, и двете плакали.

До този момент красавицата е претърпяла над 10 операции на десния крак. Тя преживяла и тежка костна инфекция, при която животът ѝ висял на косъм. Предстояла ѝ още една операция на коляното в клиника в Истанбул. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?