Събраха се! Любовта победи дълга при Асен Блатечки

4-годишният Борил – плод на извънбрачната връзка на актьора Асен Блатечки с манекенката Диляна Попова, най-накрая се запозна със сестра си. От дългогодишната си връзка с режисьорката Катерина Горанова лошото момче на българското кино има 17-годишна щерка, която също носи името Катерина и учи в столичната Втора английска гимназия.

До преди седмица двете деца не се познаваха. Миналия уикенд Блатечки извел Катерина и Борил на разходка и тримата заедно отишли в магазин за детски играчки. Там щерката на актьора сама избрала 2 нови колички за братчето й и състезателна писта с колички. Звездата на „Фамилията” изостави бременната Диляна и измоли прошка от жена си, която го прие обратно. Въпреки раздялата си със синеоката красавица от Гулянци, Блатечки продължи да се грижи за сина си и 3 години се разкъсваше между двете семейства. 47-годишният актьор й помагаше в отглеждането на общия им наследник Борил, навестяваше ги през няколко дни и заедно празнуваха всеки рожден ден на малчугана. На всяко парти на Борил двамата стояха плътно един до друг и увековечаваха със снимки празненствата на хлапето.

Двете му деца обаче не се познаваха, а заради крехката тийнейджърска възраст на дъщеря си, Асен изчаквал тя да узрее за сближаването с братчето й. Както е известно, раждането на малкия Борил Асенов Емилов, както е по документи името на хлапето, предизвика огромни катаклизми в семейството му. Миналата есен актьорът взел решението да се събере отново с Диляна и за втори път зарязал Катерина. Двойката реши да си даде втори шанс и заживя под един покрив с Борил. Порастналата девойка започнала да води самостоятелен живот, вече преживявала първите си любовни трепети със свой съученик и актьорът преценил, че моментът за срещата е настъпил, пише "Уикенд".

Диляна и Асен дори обмисляли идеята да имат още едно дете. Диляна дори откровено е признавала в интервюта, че мечтае за многолюдно семейство с три или четири хлапета. „Няма да имам това време, тъй като все пак родих на по-зряла възраст”, споделяла е красавицата. Засега актьорите не планирали да узаконят връзката си. Асен нямаше подпис в гражданското и с майката на дъщеря си, въпреки близо 20-годишното им съжителство. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?