Следвайте ни

Звезда от турските сериали бременна с трето дете СНИМКИ

viber icon

Известната и обичана турска актриса и активистка Бергюзар Корел, се готви да стане майка за трети път. Тя разтърси социалните мрежи с нова серия страстни снимки с лилав бански костюм с който позира пред близките си приятелки Хатидже Чендил и Есра Ерол предния ден.


Двойката Бергюзар Корел и известният актьор Халит Ергенч, чиято любов от сериала "1001 нощ" стана истинска, се ожениха през 2009 година. Двойката се сдоби с първото си дете Али през 2010 г., а втория им син Хан дойде на бял свят през март миналата година.  Този път Корел, която очаква момиченце и изпитва вълнението да бъде родител, не пропусна да сподели нови снимки за своите последователи.


Красивата актриса, продължава почивката си в предпочитания от турския елит, курорт Бодрум. 

Корел, която се готви да стане майка за трети път, брои дните до раждането.  

Тя привлече вниманието с лилавите си оскъдни бански и формите си.  Младата актриса получи над 400 хил. лайквания за кратко време.

Бергюзар Корел, заяви неотдавна в едно интервю "Бог знае, колко много исках следнащото ми дете да е момиче. Нашето семейство, нашите най-близки приятели, нашите скъпи приятели ... Всички ... Всички знаят, че исках поне едно от рожбите ми да е момиче." 


Корел заяви, че ще кръстят дъщеря си Лейла: „Обичам името Лейла, откакто се помня."


Снимките на нов сериал, в който трябваше да участва актрисата Корел, беше отменен заради коронавируса. А междувременно тя получава новината, че ще става отново майка: "Научих, че съм бременна докато бях на рутинен преглед при лекар. Бяхме заедно с Халит и бяхме шокирани.“ По това време случаите на коронавирус се увеличиха много.


Нашият продуцент и режисьор бяха много колебливи и казаха: "Ще осигурим всякакъв вид комфорт, но все пак остава риска породен от пандемията. По това време броят на случаите в Турция достигна 50 хиляди. Трябваше да си вземем почивка. Коремът ми започна да расте много бързо.  Не беше възможно физически да участвам в проекта. Аз предложих на екипа да продължат с друга актриса, но те решили също да отложат проекта."
 
 
 

Снимки: Анадолска агенция

 

Михаел Гушев

Михаел Гушев

Кореспондент на "Марица" в Турция

Михаел Гушев е завършил ЕГ "Г. Кирков" в Пловдив с френски език и ПУ "П. Хилендарски" със специалност "Математика и информатика". Работил е във в. "Глас", а от 1995 г. работи във в. "Марица". От 2001 г. е кореспондент на вестника в Турция. Владее перфектно френски, английски, турски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Anatema

Anatema

13.07.2021 | 22:58

B oklutsi,koito pokazvat g olota ne sa nito turtsi,nito pak muslumani !

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?