Следвайте ни

Зверска катастрофа с два автобуса в Лондон, има жертва и ранени ВИДЕО

viber icon

Катастрофа между два автобуса е станала тази сутрин в района на гара Виктория в Лондон, Полицията е получила сигнал днес сутринта в 8.25 ч. Говорител на Лондонската Бърза помощ (LAS) заяви, че на място са изпратени три екипа с двама лекари и служител за реакция при инциденти, както и екип за реагиране в опасни зони. На място е изпратена и въздушна линейка.

Въпреки усилията на лекарите от спешната помощ, жена, за която се предполага, че е на 30 години, е обявена за мъртва в 9 часа сутринта.

Има още трима пострадали, без опасност за живота, които са получили медицинска помощ на място. Двама са откарани в болница, третият е освободен и се е прибрал вкъщи, съобщиха от LAS.

Анди Байфорд, комисарят на Лондонската транспортна служба, изрази съжалението за случилото се и каза, че ще подкрепят всички, които са засегнати от този инцидент. Води се разследване.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Хай Хитлер

Хай Хитлер

10.08.2021 | 20:01

И тая чифутска новина много мъ разтърси между две глътки ракия По разбираеми причини нямам уйски Та ръката ми се разтрепери като стрийте на Английската бабка някаде във ведомсвото и И продължих мъжествено и с твърда вече ръка да си сръбвам ракийка Па и да си викам Майната им на таз чифутска пасмина който за 30 те сребърника предадоха онази свещена идея за Обединена Европа на Хелмут Кол Лека му пръст И пръст за чифутката Меркел Бабоебеца Макарон там някъде даже в задните и части Забравих Урсулата Ама и то и Ердоган я забрави някъде в пространството Но нищо Те поколенията ще ги сочат с пръст Хайл Хитлер Това последното е за да бъдат в добро настроение чифутите Нали са хайвани и им трябват гранули да съ радват

Отговори
0 1
Дообре

Дообре

10.08.2021 | 19:30

А нас кво ни интересува кво става при розавите да ви питам , защото тях много ги интересува в София кой се е блъснал с кво … не се занимавайте с тая джунгла там моля ви

Отговори
4 0
Гербер комсомолец

Гербер комсомолец

10.08.2021 | 20:20

Много е важно, какво става при големите братя: САЩ и Ингилизия! Утре Путин, като ни нападне те ще ни спасят

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?