49

Зукърбърг се оттегля от боя в клетка с Мъск

Марк Зукърбърг се оттегля от боя в клетка с Илон Мъск, за който тръгнаха слухове преди време. Шефът на Meta твърди, че този на Tesla „не е сериозен“.

Съперничещите си милиардери се бяха съгласили да се бият през юни, когато Мъск написа в Tуитър, че е „готов за битка в клетка“, пише "Гардиън".

Марк Зукърбърг, който управлява Фейсбук и Инстаграм, направи екранна снимка на туита на Мъск, отговаряйки „изпрати ми местоположение“.

 В неделя обаче той каза: „Мисля, че всички можем да се съгласим, че Илон не е сериозен и е време да продължим напред. Предложих реална дата. Дейна Уайт (шефът на UFC) предложи това да стане състезание с благотворителна цел. Илон не пожела да потвърди дата. След това каза, че се нуждае от операция. Ако Илон някога вземе сериозно това мое предложение, той знае как да се свърже с мен. В противен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно.“

Преди това Илон Мъск беше предложил битката да се проведе на „епично място“ в Италия.

Той очерта опции за стрийминг и древна обстановка за предложеното събитие, като твърдеше, че е разговарял с италианския премиер Джорджия Мелони.

Напрежението между компаниите на двамата технологични милиардери е голямо след пускането на Threads, приложение за текстови разговори, от Meta на Зукърбърг през юли.

Tуитър изпрати писмо за прекратяване и въздържане на Зукърбърг след стартирането, твърдейки, че Meta е извършил „незаконно присвояване на търговски тайни и друга интелектуална собственост на Tуитър“.

Зукърбърг тренира смесени бойни изкуства и заяви, че е завършил първия си турнир по джиу джицу по-рано тази година. Мъск каза миналата седмица, че е тренирал за двубоя, като е вдигал тежести.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
REALITY :)

REALITY :)

14.08.2023 | 21:50

youtube. com/watch?v=JtzsB7IAAJU

Отговори
0 0

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?