Следвайте ни

Зловещо създание изплува от морето на плажа в Ливърпул СНИМКА

viber icon

Морският прибой изхвърли на плажа в Ливърпул тайнствено същество, което и учените не могат да идентифицират.

Съществото е било наречено „Аномалия на Айнсдейл“ и в момента се изследва от специалисти и граждани, съобщават световните издания.

Чудовището е дълго 4,5 метра. Очевидците така и не успели да видят главата. Има и още странности - друго същество е прикрепено през пъпната връв. Най-вероятно загадъчното същество е щяло да роди. Това се отнася повече към догадките, така че не може да бъде потвърдено на 100%.

Външният вид на съществото е такъв, че сякаш кит е погълнал крава, която е изяла делфин преди смъртта си, отбелязала е една от жените, отпочиващи на плажа.

Друга посетителка на плажа споделя за непоносимата воня, от която й се завила главата. Мнозина не са могли да се приближат твърде близо точно заради миризмата.

Когато снимки на съществото били публикувани в мрежата, потребителите започнали да се чудят какво всъщност виждат. Предположенията са различни: крава, размразен мамут и други. Според един от биолозите това е лошо разложен кит, изхвърлен на брега.

Гръбнакът стърчи през плътта, тялото е силно деформирано. Може би това са три различни свързани части на кит. Несъответствието се състои само във факта, че хората са видели вълна по тялото на съществото.

Снимки от находката са прехвърлени в катедрата по морска биология в университета в Ливърпул. Може би учените ще изяснят проблема и ще ни дадат нормално обяснение за находката.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?